Ticiana komentáře u knih
Na to, ze jsem ani nevěděla, ze jsem si knihu objednala se mi to líbilo. Dej ubihal nejdřív pomalu a pak se to rozjíždelo. Nemuzu říct, ze bych musela vědět co a jak a proto hvězdička dole. Otevřeny konec mi taky nevadil, jen mi přišel nereálni konec. Jinak pohodové čtení.
Pribeh je fascinujici a moc krasny. Mne se libilo, ze autorka pocitala s ruznymi moznostmi po apokalypse. Zacatel a prvni pulka knihy je pomalejsi, zato to vynahradi druha pulka. Konec byl pro mne trosku zklamani. Ale i tak si kniha zaslouzi 5*, namet byl jednoducho uzasnej a velice dobre zpracovanej.
Musim říct, ze za mne asi nejslabší dil. Nejak se nekonal wow efekt, na který jsem si zvykla. Ale i tak je pro mne Carteruv Hunter úplně bozi.
Tak pomalu se dostavam na konec serie. A po Zlobe jsem sa bala, jakou pecku vypusti. Ano bylo to moc desive. Ty pasaze s Cervem byli fakt brutalni, i kdyz musim rict, ze mne to trosku na konci matlo. Garcia dostal trosku vic prostoru, co taky ocenuju. A ted sup na dalsi dil.
Poslední dil pro mne byl nejslabší bohužel. I tak jsem rada, ze sérii jsem si přečetla a i se pobavila.
Tahle se mi líbila. Docela jsem se i nasmala. A konečně tam byl i trochu vic Max. Tak a jde se na poslední dil.
Nektere casti presne jak v prvnim dilu mne rozesmali. Postavy si ale neumim uplne predstavit v realnym zivote. Ale byla to zabava. A co je s Maxem? Snad se dockame v dalsi casti.
Kniha je prijemna oddychovka. Jen nektere situace mi prisli trapne misto legracni. A u nekterych jsem se smala.
Mne se to docela líbilo i kdyz je to hodně zvláštní kniha. Spis pro mládež. S nádechem hororu a mysticna ale i pohádek. Některé veci jsem si domyslela uz předem. Ale predelavky pohádek mne docela bavili.
Tak s každou knihou si říkám ze to byla jízda. Ale tahle byla jeste lepsi. Trosku jinak napsaná ale možná mne to bavilo i vic. Měla hodně velkej spad a byla velice děsivá. Zabíjení ve jménu viry a vědy... nejhorší co muže byt... uz abych se dostala k Nenávisti
Kniha je krasna, pribehy smutne i vesele castecne. Ke knize se urcite nekdy vratim. Dekuju, ze jsem mohla prispet a verim, ze aspon neco se pro pejsky a ostatni zviratka zmeni. Nerozumim lidem, ktery jsou schopni ublizovat zviratum...
Hodně smutná kniha. Čte se sama. Ale ty hrůzy byli na mne moc. Jak dokázali vsechno prekroutit. Smutné...
Opět skvělý a geniální. Taky jsem googlila některé části. Jsem zvedava na další dil. V každým pripade mne tahle série baví čím dal vic.
První půlka se mi líbila. Druhá půlka a některé rozhodnutí Bastiana mi přišli až strašný. Ale kniha je to dobra i kdyz postav je tam strašně moc.
To byl zase nářez. Ja vubec netušila kdo by to mohl byt a jeste jak to Carter zaonačil. Proste bomba. Nevim, kde na ty nápady chodí...
Jesteze jsem se prelouskala první půlkou knihy. Viky byl rozmazlenej a znudenej, Hana to nedavala a její máma to proste chtěla řešit. Druhá půlka byla pro mne absolutní a skvělá jízda. To uz jsem si i zvykla na styl psaní. A přemýšlím i nad knihou Kdo zabil Snizka. V každém pripade tohle je moc dobra oddechovka.
Nevim, kolik z knihy bylo pravdiveho. Kniha se da rozdelit v podstate na dve casti, v prvni jde o podezirani a o opis rezimu a taky se neco dozvidame o Bily Ruzi. Druha cast je hodne akcni, dokonce mistami az neuveritelna, ze meli tolik stesti. Kniha stoji za precteni, ale na plnych 5 hvezd to za mne neni.
Mesic straveny s Harrym Pottrem a jeho kamaradama. A to teda bola jizda. Posledni dil byl pro mne spolu s prvnim a tretim nejlepsi. Konecne zavrseni a konecne se dozvidame, co a jak bylo. Mistrovsky napsany. Rowlingova proste umi psat a nedivim se, ze tohle je jedna z nejvic ctenych serii. A my za to dekujeme.
Tenhle dil ubíhá rychleji. Je v něm hodně akce a celkove se hodně dobre čte. A ted do finále Harryho Pottra.
Chtěla jsem dat 4* ale nakonec jsem si to rozmyslela. Kniha hlavne teda první půlka plyne ale noc extra se tam neděje. Spis jsem měla sto chuti některým postavam hodně ublížit i kdyz to není možný. Druhá půlka je plna akce a kvůli ni dávám i tu poslední hvězdu. Jsem zvedava na další dil jelikoz filmy si moc nepamatuju.