Trustty komentáře u knih
Jsem moc ráda, že jsem tohoto spisovatele objevila.
Někdy mám pocit, že by dokázal krásně vyprávět i o ho**ě :)))
Moc děkuji pane Fulvio.
Moc pěkné čtení :). Styl psaní a poutavé vyprávění Vás nutí číst pořád dál a dál.....
A ten konec byla docela nálož rozuzlení :))
Určitě si nejdříve přečtěte Našeptávače at jste u druhého dílu v obraze.
Tohle byl opravdu krásný příběh, skvěle a poutavě napsaný.
Jen nechápu, že jsem tuto knihu četla tak dlouho. Přes měsíc....Mám tu od pana Fulvia ještě 3 knihy, doufám, že to nebude čtení na hoooodně dlouho:))
Za mě další skvělý počin této spisovatelky. Velmi čtivý příběh. Není co dodat. Doporučuji
Silný příběh nejen o krutosti, bezcitnosti a o tom co se stane s člověkem, když mu dáte moc, ale i úctě, respektu a lásce ke svým nejbližším. Příběh o tom jak skromný člověk uměl být a z jakých maličkostí se dokázal radovat a vážit si života. Nikdo z nás si nedokáže představit jak moc musela Violka a ostatní trpět, protože my bychom se podělali už jen z toho, že by nám netekla voda, nešla elektřina nebo nedej bože internet.
Další skvělý díl se Sharkem.
Jediné co mi fakt vadilo je popisovaní všeho možného kolem červů a pavouků :), ale to je jen můj pocit z těchto potvor.
Těším se na další díl.
Doporučuji
Tak tohle byla fakt nuda. Postavy nesympatické a vůbec celé takové nijake.
Nechapu proč má kniha tolik stran.
Rozhodně to nebylo špatné čtení naopak příběh byl napsaný velmi čtivě.
Ale bohužel je tam na mě až moc nereálných situací.
Přečtu si i druhý díl a pak uvidím jestli dám šanci i třetímu :))
Tak po delsi dobe fajn poctenicko. Napinave, ctive a misty i vtipne:))
Doporucuji
Samuel opět ukázal, že dokáže napsat dobrou detektivku.
S napětím v téměř každé kapitole a snesitelnější Miou se kniha četla opravdu skvěle.
Těším se na další díl.
No, samotáře ze Šumavy jsem nečetla a asi budu muset přečíst. Závidím některým těmto lidem jejich svobodu a blízkost přírody. Nežijí přežitkama a užívají si každý den jakoby byl poslední.
Doporučuji
Kniha krasne popisuje aljasskou prirodu, coz na me jako na milovnici prirody opravdu zapusobilo. Tak nejak jsem si oblibila i Mattveyda :)) a jeho schopnost prezit v divocine. Rozzuzleni pribehu bylo trosku zvlastni, ale proc ne. Celkove se mi kniha libila:).
Nečetla jsem předchozí díl a asi je to jen dobře, protože mě se tahle pohodička líbila a dle některých recenzí se mám na co těšit :))
Dorty jsou pro šťastné dny. Proto je tak ráda dělám. Svět potřebuje víc štěstí. :))
Po dlouhé době něco pořádného ke čtení :).
Díky Chrisovi jsem vzala po pár měsících knihu do rukou.
Moc pěkné, povedené. Jak jsme u Cartera zvyklí.
Doporučuji
Příjemné překvapení. Kniha se pěkně četla. Děj odsýpal. Nic náročného, taková oddechovka :)
Tak já nevím..... Takové nadšení jako ostatní nesdílím.
Za mě to bylo celkem dobré čtení, ale wauuuu se nekonalo. Strašně dlouho mi trvalo než jsem se začetla.
O něco slabší než první díl.
Dlouho mi trvalo než jsem se začetla, několikrat jsem myslela, že knihu odložím. Nakonec jsem dočetla. Od poloviny se příběh pěkně rozjede, ale jestli se pustím do třetího dílu to opravdu netuším.....