veronika9761 veronika9761 komentáře u knih

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

(SPOILER) Trochu mene uryvku ze spolecenskeho romanu a vice vysetrovani, a hnedle to pribehu mnohem vic svedci. Chtěla sem dat 5*, ale zklamalo me, ze vsechna tajemstvi odhalena nebyla.

14.04.2021 4 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Velmi příjemné prekvapeni od ceske autorky. Teda, spis nez na detektivku bych knihu videla na nejaky spolecensky roman, ale celek prijemna čtenářská zalezitost.

16.03.2021 4 z 5

Vraní oko Vraní oko Michaela Klevisová

Klasicky super cteni.

20.10.2024 4 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

(SPOILER) Pekelně hustej příběh. Nevadil ani nadbytek postav, což mě jinde spolehlivě odradí. Bylo mi hlavní hrdinky hrozně líto, její osobní život je jedna velká tragedie a nejspíš to nekončí.

20.09.2024 5 z 5

Krutý měsíc Krutý měsíc Jana Jašová

Pribeh zajimavej, prolozeni covidem fakt drasajici, ale celek pro me nefungoval. Konec mi prisel vylozene mimo.

05.03.2024 3 z 5

Najdi mě Najdi mě Anne Frasier (p)

Absolutně neotrely pribeh. Konec logicky malinko zadrhaval, ale jako celek husty čtení.

30.11.2023 5 z 5

Kurátor Kurátor M. W. Craven

Jizda od zacatku do konce. A ze je ten konec ultra nepochopitelny.

19.11.2023 5 z 5

Na kopci Na kopci Jiří Březina

Uz chapu, proc jsem na ni v knihovne cekala pul roku. Zajimavy cteni.

27.10.2023 5 z 5

Syn Syn Jo Nesbø

Davno jsem rozecetla jednoho Nesbø a zaboha mi nesel docist. Proto jsem měla za to, ze Jo Nesbø pise komplikovane a zbytecne slozite. Az Syn mi ukazal, ze tenhle autor se cte sam. Paradni kousek.

21.04.2023 5 z 5

Neděle odpoledne Neděle odpoledne Viktorie Hanišová

Uz si musim zapamatovat, ze Hanisova je čtení na slunecna odpoledne, kdy se clovek chce jen z pychy ujistit, ze existuji i spatne dny. Dalsi knizka o predavani generacniho traumatu, psana ctive a zdanlive jednoduše, ale zase o ni budu premyslet nekolik tydnu. Skoda logicke chyby ze strany 28, ale co uz. 5*

08.04.2023 5 z 5

Nalezení Nalezení Jiří Březina

Dalsi autor, ktery by mel vydavat nove knihy rychleji, cekani na kazdou novou je umorny. Super cteni, jako je uz u autora zvykem.

03.11.2022 5 z 5

Slib mlčení Slib mlčení Linda Castillo

Velmi slibny zacatek série.

08.02.2021 4 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Naprostá bomba, občas sem nestíhala ani číst. Za dvě ultranelogicnosti v závěru ubiram jednu hvězdu, i tak je to solidní naloz.

29.09.2020 4 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Velmi slibný první díl.

01.12.2024 5 z 5

Hodná sestra Hodná sestra Sally Hepworth

Sedla jsem na lep té špatné sestře cetlo se dobře, chvílemi z příběhu fakt mrazilo.

17.11.2024 4 z 5

Víš, že nemusíš? Víš, že nemusíš? Dagmar Digma Čechová

Trochu me zklamal zivotni posun Marie, ktera mi z prvniho dilu prisla ohromne ambiciozni a mela pred sebou nalinkovanou budoucnost v zahranici. Jinak pribeh potesil, a klidne by to mohl byt serial. Hrdinky sympaticke, pribeh plynul bez hluchych mist, fakt fajnovka. No a snad uz se proberu i ja. Nemusim.

20.01.2024 5 z 5

Mrtvá zóna Mrtvá zóna M. W. Craven

Na me uz vrstevnate vice, nez je zdravo - cetla jsem na etapy a na konci jsem uz byla trosku mimo z toho, kdo je kdo.

22.11.2023 5 z 5

Loutkové divadlo Loutkové divadlo M. W. Craven

Moje prvni kniha autora a hned to stoji za to. Zajimava zalezitost.

07.11.2023 5 z 5

Pláňata Pláňata Petra Dvořáková

Vlastne moc nevim, o co v příběhu slo. Cekala jsem na poslednich strankach nejake bourlive odhaleni, ale neprislo nic. Ale nemuzu autorce uprit genialni schopnost popsat beznadej a bezvychodnost byti, nebo krutost mezilidskych vztahu. To uz známe z jejich predchozich del (ze vzpominky na Vrany me mrazi dodnes, rok od precteni), takze Planata alespon me nic noveho nenabidla.

20.10.2023 2 z 5

Krutá volba Krutá volba Diane Chamberlain

To byla naprosto nejsilnejsi knizka autorky, kterou jsem cetla.

14.09.2023 5 z 5