veronika9761

(SPOILER) Trochu mene uryvku ze spolecenskeho romanu a vice vysetrovani, a hnedle to pribehu mnohem vic svedci. Chtěla sem dat 5*, ale zklamalo me, ze vsechna tajemstvi odhalena nebyla.

Velmi příjemné prekvapeni od ceske autorky. Teda, spis nez na detektivku bych knihu videla na nejaky spolecensky roman, ale celek prijemna čtenářská zalezitost.

(SPOILER) Pekelně hustej příběh. Nevadil ani nadbytek postav, což mě jinde spolehlivě odradí. Bylo mi hlavní hrdinky hrozně líto, její osobní život je jedna velká tragedie a nejspíš to nekončí.

Pribeh zajimavej, prolozeni covidem fakt drasajici, ale celek pro me nefungoval. Konec mi prisel vylozene mimo.

Absolutně neotrely pribeh. Konec logicky malinko zadrhaval, ale jako celek husty čtení.

Jizda od zacatku do konce. A ze je ten konec ultra nepochopitelny.

Uz chapu, proc jsem na ni v knihovne cekala pul roku. Zajimavy cteni.

Davno jsem rozecetla jednoho Nesbø a zaboha mi nesel docist. Proto jsem měla za to, ze Jo Nesbø pise komplikovane a zbytecne slozite. Az Syn mi ukazal, ze tenhle autor se cte sam. Paradni kousek.

Uz si musim zapamatovat, ze Hanisova je čtení na slunecna odpoledne, kdy se clovek chce jen z pychy ujistit, ze existuji i spatne dny. Dalsi knizka o predavani generacniho traumatu, psana ctive a zdanlive jednoduše, ale zase o ni budu premyslet nekolik tydnu. Skoda logicke chyby ze strany 28, ale co uz. 5*

Dalsi autor, ktery by mel vydavat nove knihy rychleji, cekani na kazdou novou je umorny. Super cteni, jako je uz u autora zvykem.

Vlastne ani nevim, jak hodnotit. Knizka je psana ctive a dovoluje nahlédnout do hlavy silenci. Mrazi z kazde jeji stranky. At jde o popis neveseleho dětství a dospivani pachatele, priprave bomb, a taky vykon norske policie.

Naprostá bomba, občas sem nestíhala ani číst. Za dvě ultranelogicnosti v závěru ubiram jednu hvězdu, i tak je to solidní naloz.

Sedla jsem na lep té špatné sestře cetlo se dobře, chvílemi z příběhu fakt mrazilo.

Trochu me zklamal zivotni posun Marie, ktera mi z prvniho dilu prisla ohromne ambiciozni a mela pred sebou nalinkovanou budoucnost v zahranici. Jinak pribeh potesil, a klidne by to mohl byt serial. Hrdinky sympaticke, pribeh plynul bez hluchych mist, fakt fajnovka. No a snad uz se proberu i ja. Nemusim.

Na me uz vrstevnate vice, nez je zdravo - cetla jsem na etapy a na konci jsem uz byla trosku mimo z toho, kdo je kdo.

Moje prvni kniha autora a hned to stoji za to. Zajimava zalezitost.