veronika9761 komentáře u knih
Zacatek pomalejsi, ale pak s kazdou dalsi strankou neni mozny prestat cist.
Pro me zadna slava. Poridila sem predem celou tetralogii a zjistuju, ze ty dalsi tri dily nespis nikdy cist nebudu. Moc spatnej prvni dil.
Knizka dostala spad az na poslednich strankach, jinak jde spis o sondu do hlubin detske duse.
Utla knizecka o bulsitu vsude mozne, psana jednoduchou formou, kterou pochopi kazdy. Skoda jen, ze autor více nerozvedl moznosti obrany proti tomuto fenomenu.
Tezke tema, ale velmi ctiva knizka. Autorka opet nezklamala.
(SPOILER) Asi jsem spatne pochopila anotaci, jinak bych po knize s timto tematem nikdy nesahla. Navic vetsinu knizky se nic nedeje a az na poslednich strankach je nahnacana takova spousta deje, ze by vydal na druhej dil. Za me nic moc. PS: a o "thrilleru" se teda vubec neda mluvit.
Velmi sugestivni, uz po par strankach sem mela pocit, ze sem taky zavisla. Neuveritelne ctiva knizka.
Spise pro zacatecniky, psana velmi jednoduchym jazykem a nejde do prilisnych podrobnosti. Take potěšily ceske realie. Jako prvni knizka pro seznameni s tematem - proc ne. Nechapu hodnoceni 46% zde na databázi, myslim, ze knizka ma rozhodne na vic.
Velmi me prekvapilo, ze nějaké nucene adopce vubec existovaly. Fuj. Knizka mi přišla moc fajn, pokud odhlidnu od ustredniho tematu. Sabina mi v mnohych pasazich pripominala spis dite, nez zenu po tricitce, nastavajici matku.
Zajimava sonda do hlubin zivotu "slavnych". Prekvapilo me, ze prozivaji podobne veci, jako ostatni smrtelnici. Kratka a rychle ubihajici knizka, za 2*.
Na me prilis malo pribehu a presprilis popisnych casti. Slovni zasoba autora je jiste obdivuhodna, ale samotnymu dilu to uplne neprospelo.
V ramci zanru spis prumer, na coz u techto autorek nejsem vubec zvykla.
Rozhodne nejsem cilovka, ale knizky autorky mam rada. Tahle mi teda vubec nesedla.
(SPOILER) Prvni tretina knihy byla jen roztazena anotace do stovky stranek, druha byla o valce (cteni o valce nesnasim) a treti byla az na poslednich dvacet stranek skoro az zbytecna. Cekala jsem mnohem zapletenejsi konec, vsechno bylo nakonec temer takove, jak od zacatku vypadalo. Nejhorsi Grisham, co jsem kdy cetla.
Nejgenialnejsi knizka o uceni anglictiny, zvlast pro vystavene vecne zacatecniky. Diky Brono!
Nejinspirativnejsi cteni za dlouhou dobu. Neobsahuje jen suchy nebo jinde uvedeny data, je pomerne komplexni, ale porad pomerne jednoducha. Paradni knizka.
(SPOILER) Vubec jsem tuhle knizku nemohla ucist. Nez jsem se zorientovala v casech a postavach, bylo pul knizky pryc. Nesmyslne preslazeny konec teda nepotesil.
Jednohubka s od zacatku predvitelnym koncem. Na destive odpoledne, proc ne.