Verunka926 komentáře u knih
Čtvrtý díl se mi zatím líbil úplně nejvíc. Opravdu mě bavilo číst o tom, jaká dobrodružství Alfa cru zažívá. Opravdu velmi jednoduché čtení, které mi o prázdninách přišlo vhod. Nemůžu se dočkat, až vyjde 5. díl, protože mě opravdu hodně zajímá, jak to s Aleou a jejími kamarády bude dál.
Bohužel musím hodnotit jen 3*, protože mi kniha nedala žádné nové informace a nebyl tam ani žádný zvrat. Je pravda, že jsem si zase ráda přečetla něco o Rhysandovi, ale podle mě je tato kniha naprosto zbytečná.
Kytice se mi moc líbila a dala jsem jí 4*. Máj byl ale bohužel jenom na 2*, a proto jsem této knize dala 3*.
Já to prostě miluju! Ano, je to jedno velké klišé, ale já mám takovéto knížky ráda, a proto asi není divu, že se mi to líbilo...
Na knihu jsem náhodou narazila v knihovně a musím říct, že nelituji toho, že jsem si ji půjčila a přečetla. Ze začátku jsem se sice trochu ztrácela ve střídání děje, ale později už mi to vůbec nevadilo... Určitě knihu doporučuji
Tato kniha nebyla už tak skvělá jako předchozí díly, nicméně i přesto se mi líbila. Eadlyn se sice ze začátku chová jako rozmazlená princeznička, ale ke konci knížky už mi byla celkem sympatická.
Tohle mě taak moc nebavilo. Už to je delší dobu, co jsem četla DIMILY, ale vím, že se mi to v tu dobu dost líbilo. Tenhle čtvrtý díl se mi ale teda skoro vůbec nelíbil. Bavily mě pouze kapitoly z minulosti, které byly naneštěstí o dost kratší než ty ze současnosti.
Ty skoky mezi dimenzemi mě ohromně bavily (hlavně ta část v carském Rusku) a nepřestávaly mě překvapovat ani zvraty ohledně toho, jak to vlastně s tím cestováním funguje. Určitě se těším na další díl.
Tak tohle byla opravdu originální a zajímavá kniha. Ze začátku se mi četlo pomaleji, ale potom jsem se do příběhu ponořila a nevěřila jsem, co se tam všechno děje.
Žádný zázrak to nebyl a knihu jsem dočetla, jen aby mě už nestrašila v knihovně.
Uff, konečně mám tuto sérii za sebou, nicméně musím přiznat, že mě tento poslední díl docela bavil. Zajímalo mě, jak to nakonec skončí a díky kratším kapitolám příběh i rychle ubíhal.
Jsem si vědoma toho, že 1) už mám z YA fantasy něco načteno a 2) byla série napsaná už dřív, ale za mě se vůbec nic nestane, pokud ji vynecháte. Existují daleko lepší knížky, se kterými byste měli trávit své večery.
Ačkoli je tento druhý díl tak trochu vycpávkový, moc mi to nevadilo, protože jsem si ten příběh Ruby a Jamese opravdu oblíbila. Nic převratného se v celé knize nestalo, ovšem větší prostor zde dostaly vedlejší postavy a já jsem ráda, že jsem se o nich mohla dozvědět něco víc. Stejně jako první díl i tento končí obrovským zvratem a já se nemůžu dočkat posledního dílu.
Za mě je kniha ideální na odreagování, proto od ní opravdu neočekávejte nic seriózního. Příběh je nereálný a chování postav taky dosti pochybné, nicméně mě to bavilo.
Příběh mě bavil, ale autor se bohužel zaměřoval mnohem více na popis prostředí než na popis postav, a proto jsem se do nich nemohla pořádně vžít a oblíbit si je. Na konci byl zajímavý zvrat, po kterém se objevilo více otázek než odpovědí, nicméně ještě si nejsem úplně jistá, zda se budu pouštět do dalších dílů.
Čtení prvního dílu této známé série jsem si užila, nicméně určitě se nezařadí mezi mé nejoblíbenější knihy. Příběh mě bavil, vztahu mezi Katniss a Peetou jsem fandila a lhala bych, kdybych tvrdila, že jsem si více neoblíbila Peetu. Líbilo se mi, že děj rychle utíkal a než jsem se nadála, už jsem dočítala poslední stránku. Musím se ale přiznat, že absolutně netuším, co bych měla očekávat od dalších dílů a jestli se do nich mám vůbec pouštět.
Skvělá knížka, kterou jsem přečetla jedním dechem. Určitě se těším na další knihy od Colleen.
Z této knihy jsem byla velmi mile překvapená. Dostala jsem ji jako dárek a absolutně jsem netušila, o čem má být. Příběh mě moc bavil, protože mám ráda prostředí sportu, a ačkoli dávám přednost 'bad boyům', Lincolna si prostě nešlo neoblíbit. Je škoda, že moc lidí tuto knihu nezná.
Kniha mě v průběhu čtení donutila se zamyslet hned nad několika věcmi. Příběh mě dost bavil, ačkoli byl napsán takovým zvláštním způsobem (což mi ovšem nevadilo), protože byl zase trochu jiný oproti těm, které jsem doposud četla.
Podle některých je tato kniha lepší než Dopisy ztraceným, ale já si to nemyslím. Příběh to byl docela fajn, ale nějak mě nebavil tolik jako Dopisy. Hlavní postavy byly podobně staré jako já, ale někdy jsem si nad jejich chováním ťukala na čelo. Mám pocit, že už jsem z podobných knih trochu vyrostla, ale na odpočinutí je to fajn čtení.
Kniha podle mě nepatří mezi bezkonkurenčně nejlepší fantasy, nicméně nemohu ani říct, že by to byl propadák. Příběh rychle odsýpal a jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet v dalších dílech.