viweb komentáře u knih
Nebyl to úplně můj styl ale v poslední době sahám po českých autorech. Napínavé až do konce snad bych sáhla i po pokračování. Postavy sympatické, děj nepřekonbinovaný.
Moc pěkné odpolední čtení u vody. Za mě super povídka Řeznice a zrádný počítač. Pobavilo mě to.
Za mě ne! Roztahané, divné a na konci happy end uplně ve všech situacích! Sladké, sladší a přeslazené. Pro mě zklamání. Škoda
Poslechnuto jako audiokniha. Mě se to líbilo, dobrý námět až na ten konec. Ten mě nemilo překvapil a tak se budu těšit na "pokračování" ???
Poslechnuto jako audiokniha, velice příjemně namluvil Jan Vondráček. Zajímavý případ, napětí po celou dobu až do konce. Příjemně strávený čas.
Přečteno ve slovenštině což je zážitek. Moc pěkně napsáno a výstižný název. Já doporučuji přečíst.
Mě se to nelíbilo. Zmatečné, nezáživné děj skákal z přítomnosti do minulosti a zpět což na mě působilo rušivě a některé kapitoly mi přišli jako úplně zbytečné o ničem nevypovidajicí, nic nedokreslující.
Škoda.
Oceňuji krátké kapitoly, postav tak akorát a dej který měl spád. Škoda těch vulgarismů a uspěchaného konce. Jsem rozmazlená panem Vondruškou- ke své škodě.
Poslechnuto jako audiokniha. Napětí až do konce, doporučuji. Super namluveno Martinem Stránským.
Slušná, čtivá detektivka přečtená ve slovenštině, dle mého názoru není lepší než krimi od Dominika Dána jak jsem o tom četla v recenzích. Hodně podobných znaků s Dánem na mne působilo rušivě. Ale doporučuji. Lidi nepolíbení Dánem určitě ocení.
Moc pěkné vyprávění o osudech jedné rodiny. Úplně mě pohltil. Dej měl spád jako u pana Vondrušky konec konců jsme zvyklí. Moc pěkné dílo. Doporučuji
Pěkný příběh, do 3/4 dobře gradující a pak asi 15 stran do konce nějaký zlom, opakované připomínání predešlého děje jakoby autorka potřebovala knihu ještě o 15-20 stran něčím natáhnout. Rušivý element pro mě. Proto 4/5 hvězd.
Super! příjemná detektivka z "domácího prostředí". Poslechnuto jako audiokniha skvěle přečteno Tomášem Jirmanem. Moc doporučuji!
A tohle bylo jako co? Sci fi pro batolata nebo horor pro děti? Jinak jsem existenci tohoto díla nepochopila! Zachránily to nádherné ilustrace a počet stránek 43 text a zbytek ilustrace. V součtu 63 stran. Bohužel nic co by mě oslovilo, zaujalo. Téma ve výzvě splněno ale za mě velké zklamání!
Opět nesklamal. Četla se mi moc dobře i když politické děje nevyhledavám. Konec zamrzí! Ale bohužel věřím, že je reálný! Moc doporučuji
Poslechnuto jako audiokniha. Zajímavé a snad i pravdivé info o tom jak se to tehdy stalo.... nebo mohlo stát. Chvilku mi trvalo zvyknout si na neobvyklý slovník. Doporučuji přečíst nebo poslechnout. Dobře podali Martin Preiss a Lukáš Příkazký
Malinko slabší počin, četla jsem i lepší, ale pořád se k němu ráda vracím. Pro milovníky krimi doporučuji. Mohla by se líbit.
Hustý, nechutný a strašný... Splnilo očekávání. Ale budu si od autora muset na chvíli odpočinout. Každopádně stojí za přečtení. Doporučuji