Vlak7

U mě bohužel ne, pořád jsem čekala na to wow a to se u mě nedostavilo. Možná jindy jinde. 2*

Že začátku mě kniha nezaujala, ale pak se příběh pěkně rozvinul, že bylo těžké knihu odložit.

Takový průměr, do 150. Strany jsem se nemohla vůbec začíst, pak mě v knihách nebaví ty myšlenkové pasáže vrahů jako to bylo zde. Vrah překvapení, čekala jsem někoho jiného. Jdu na 2.dil, snad bude lepší.

Přiznávám, že jsem se ztrácela, na mě složité. Nevyhovovalo mi časové střídání děje.
Napsané krásnou bohatou slovní zásobou.

Lepší průměr, neurazí, nenadchne. Takové nenáročné čtení na odpoledne bez dětí.

Zase dlouhé a dlouhé, nuda. Téma sekt a podobných skupin mě odrazuje. Knihu jsem přečetla na silu, 3*

Dlouhé dlouhé. Prvních 200 stran mě vůbec nebavilo než se kniha trochu rozjela. Hlavní hrdina mi byl velmi sympatický a fandila jsem mu.

Vedu si 2 evidenci prectenych knih, zde a fyzicky v sesite. Ani v jednom případě kniha nezaznamenana, nicméně mi byla tak povědoma jako bych ji už četla... Těším se na další díly...

Zatím nejlepší a nejčtenější díl z dosavadních tří.

Byt měla krátké kapitoly, četla se mi špatně. Oceňuji na knížce záložku.

Bestseller??? Pořád Jsem čekala, kdy se příběh rozjede dle níže popsaných super recenzi. Kniha přečteno na silu, určitě nedoporučuji.

Moc postav, moc složité, pořád jsem vyhlížela HH ????????????, přesto výborne. 5* však patří jen HH.

Vzhledem k tomu, že jsem četla už lepší Nesbovy knihy, hodnotím jako méně povedenou.

Spíš oddychovka. Severské detektivky nasadily vyšší laťku. Bez napětí.