Wabinka komentáře u knih
Tento díl je naprostá dokonalost a vlastně celá série s Joem je skvost. Joe je snad nejpropracovanější knižní postava, se kterou jsem měla čest trávit svůj čtecí čas.
Doporučuji.
Solidní čtivá detektivka. Krátké kapitoly, fajn zpestření díky třem malým dcerkám Roberta Ketta. Pokračování této série si určitě nenechám ujít.
I druhý díl jede na špičkové vlně mrazivého thrilleru se špetkou humoru. Líbí se mi, jak se dějová linka s Robem Gloverem perfektně proplétá i tímto případem o zaživa pohřbených dívkách a nechává si otevřené dveře do třetí knihy se Zoe, Tatumem a jeho dědou Marvinem. Skvělé a doufám, že se brzy dočkáme pokračování.
Pár hodin čtení,které ve mně nechaly při čtení i po něm spoustu bolesti a beznaděje.
Výborně napsaná kniha.Ze strany dcery i matky až neskutečně opravdové.
Skvělé čtení. Nevím, jestli je to jen můj pocit z právě dočteného 4.dílu nebo jestli je opravdu tato série díl od dílu stále lepší a lepší. Jen nevím jak to AG dokáže, když už od první knihy po jejím dočtení, pořád píšu
jak je to perfektní.
A jen malý vzkaz autorovi této úžasné série: Pane Grubere, pospěšte si, prosím, s psaním. Protože podle konce a epilogu.... Však my čtenáři víme a už se moc těšíme.
Taková malá jednohubka, která je sice psaná lehkým stylem, ale její obsah vás donutí hodně zapřemýšlet Co by, kdyby.
A pevně doufám, že ten ďábelský pokušitel nakonec vždy prohraje...
Výborný thriller s romantickou linkou. Nechápu, nač jsem se čtením této knihy skoro rok čekala. Příběh je skvěle zasazen do zimního prostředí ranče na skoro samotě jen s turistickými chatkami. Všechny postavy byly sympatické. Těším se i na druhou autorčinu knížku.
Tenká knížka, která několikrát rozjitřila moje emoce. Simona Votyová prostě umí psát skvěle a já stoprocentně doporučuji.
Panebože, ach... to byla nádhera, naprostá emoční smršť. Dávám celé nebe hvězd a tisíckrát doporučuji.
Dlouho jsem se u čtení nebavila tak jako tady. Chemie mezi trochu ztřeštěnou Penelope a Jakem, jejím Chlapem snů, fungovala skvěle. Že vše bylo až pohádkově dokonalé? A proč by ne? Na krásné a k tomu vtipné pohádky nebudu velká nikdy....Doporučuji.
Skvělý první díl nové série od mého oblíbeného spisovatele. Líbí se mi, jak jsou barvitě vylíčení nejen psycholog Cyrus a záhadná Evie a jejich osobní život, ale i ostatní postavy příběhu. Prostě další čtivá detektivka, která má hlavu a patu.
Těším se už teď na další díl.
Má cenu zas a znovu p.Goffu jen chválit?
Ano,samozřejmě má.Budu se opakovat,ale Děvčátko je prostě zase pecka. Skvělý příběh o nešťastném muži,který vzal spravedlnost do svých rukou a Terence zde byl vlastně jakousi vrbou,i když jeho momentální plány byly úplně odlišné,ale člověk míní,život mění,že?
Děkuji Martinu Goffovi za další skvělou knihu a už teď se těším na další.
Po mém zjištění, že incelové skutečně existují (do té doby jsem o nich neměla tušení), mě při čtení celou dobu opravdu mrazilo. Výborně napsáno.
Jen mám trochu obavu, že díky dnešní tolerantní společnosti,kdy se každý dožaduje hodně nahlas (i agresivně) svých práv, ale neuznává žádné povinnosti, bude takových a tomu podobných případů jen přibývat.
Pěkná romantická pohádka s mega přeslazeným koncem. A musím napsat, že i přesto mě Plavba zlých snů Nessy a Cruze nesmírně bavila. Opravdu povedené čtení a za mě asi nejlepší autorčina knížka.
I tento díl se četl moc dobře, bohužel je zde spousta nelogických věcí, kterých bylo opravdu víc než dost.
Za mě je nejlepší druhý díl Taju pro tebe, pak první Hořím pro tebe a potom teprve Toužim po tobě
Po čertech žhavá luxusní romantika. Celá série s bratry Milesovými patří pro mě k top v tomto žánru,i když první díl mě až tak neohromil. Ale obě pokračování nasadily laťku hodně vysoko(Na druhý pokus je teda ještě o malý fousek lepší). Snad se tady u nás dočkáme ještě i Christopherova příběhu nebo jiných autorčiných knih.
A zase nám pan Goffa naservíroval další skvělý případ. Prostě umí zúročit své zkušenosti ze svého působení u policie, parádně vše napsat a mě to moc baví. Jsem nadšená a těším se na další případ, ať už od Terence nebo snad konečně už i Mika. Nebo rovnou oba v jedné knize najednou.
Čekala jsem jednoduchou eroťárnu a ona to byla překvapivě krásná romantická kniha.I když bych možná uvítala na konci ještě aspoň pár vět,ale to asi jen proto, že jsem se s Biancou a Jacksonem ještě nechtěla rozloučit. Další díl si přečtu určitě taky.
Opět pecka,Goffa ani jinak psát neumí.Tentokrát Mikův nejosobnější příběh,který ho i nás zavede až na "kraj světa",tedy mimo jiných až do Chile.Výstižný název,skvělá kniha.
Nádhera,Backman je prostě kouzelník.Kolik citů a emocí umí zasadit mezi řádky.Moje srdcovka.