WaN635 komentáře u knih
Tak tohle bylo něco, nevím jak to Lisa dělá, ale každou knížkou zvedá laťku.
Příběh neskutečně napínavý, zase jsme se dozvěděli něco víc o jedné z postav, tentokrát o Gretchen. Její příběh byl neskutečně smutný, trošku překombinovaný, ale ve finále si všechno sedlo.
Neskutečně mě potěšilo, jak se vyvíjí vztah Josie a Noaha a nakonec to vypadá, že nový šéf nebude až takový blbec, jak to ze začátku vypadalo.
No a teď je třeba počkat na další díl, který snad vyjde brzy.
Tak mám přečtenou již 12. knihu s mými oblíbenými postavami. Za mě se jedná o druhou nejslabší knihu série ( nejslabší za mě je V troskách tornáda), ovšem i tak hodnotím 4 hvězdičkami. Nevím proč, ale příběh mě neuchvátil tak, jak většina předchozích, i přesto, že jsme se hodně dozvěděli o Kate samotné a jejich začátcích u policie.
Konec mi přišel tak nějak nemastný neslaný, prostě nic nečekaného. Což samozřejmě neznamená, že bych si přála, aby se stalo nějaké neštěstí Adamovi a jeho rodině.
Za mě bylo v knize málo Amišů a Tomasettiho. Konec před nás klade otázku, dočkáme se přiznání vztahu Kate A Johna? A možná i něco více?
Těším se na pokračování série.
Autora vůbec neznám, ale kniha se mi opravdu líbila. Na českou detektivku fakt super. Knihu jsem přečetla na jeden zátah, zřejmě si přečtu i jiný průběh autora.
Ke knize samotné, příběh děsivý, zrůdnost a chování k lidským bytostem bylo k uzoufani. Hlavní hrdinka Sylvie byla naprosto uvěřitelná, reálná ženská postava, které to neuvěřitelně pálilo. Jsem ráda, že z ní autor neudělal Ramba v sukni, ale citlivou ženu s vlastním kostlivcem ve skříni.
Doufám v pokračování.
Zamotané, překvapující, tajemné. Při čtení jsem byla pořád ve střehu a říkala jsem si, kdo asi lže.
Prostředí se mi líbilo, skotská drsná krajina, ale za sebe můžu říct, že mě by tam nikdo bydlet nedostal.
Vlastně jsem nepochopila jak to bylo s přeživším dvojčetem a celkem vzato duchařské knihy nejsou zrovna můj šálek čaje.
Co se týče konce, Gusovi otázky na konci knihy jsem chápala a sama bych na ně chtěla znát odpověď. Každopádně za mě, tato kniha mi stačila přečíst jednou a zcela jistě se k ní nevrátím.
(SPOILER) Začátek fajn, prostředek podprůměr a konec se mi líbil.
Musím říct, že o práci au pair měla zcela jinou představu :) .
Ryan byl sympatičtější z ústřední dvojice, a ani bych mu nevyčítala, že odjel. Než aby si vyčítal celý život, co mohlo být kdyby ....
Každopádně já bych za ním zřejmě nešla, ovšem kdo ví :)
Další díl zřejmě vynechám, ale jako oddechovka na jedno odpoledne super.
Po předchozích nudných, zamotaných dílech konečně zase čtivý a zajímavý příběh Oldřicha z Chlumu.
Už když jsem dočetla díl první, tak jsem si říkala, že by mě zajímal Revův život. Tak jsem se dočkala a musím říct, že i přesto, že i Emin příběh mě bavil,tak Revovo dětství - uff - to bylo maso. U Revova rozhovoru s matkou mi regulérně tekly slzy..... A i několikrát během knihy mi slzy zalily oči.
Každopádně kniha je velmi čtivá, vypráví o dětech, které se mění v dospělé a různých formách šikany. Zaujal mě i příběh Matthewa, taky smutné a děsivé vyprávění. Je hrozné, čím si musí některé děti projít.
Když jsem knihu začínala číst, vůbec jsem netušila, že se z ní stane 5hvězda. Každopádně zaslouží si každou z těch hvězdiček.
Ke knize samotné, příběh neuvěřitelně vtáhne, prolínání zvěrstev v minulosti a vyšetřování současných vražd dodává knize napětí. Při vzpomínkových částech jsem trnula hrůzou, a bylo mi špatně, čím si děti musely projít od někoho, kdo by měl být morálním vzorem. Vyřešení zmizení Lottiina bratra bylo smutnou třešničkou na dortu.
K Lottie samotné, výborná vyšetřovatelka, ovšem nevím co napsat ke vztahu k jejím dětem (i to pro mě bylo smutné čtení).
Boyd je pro mě jediná postava, kterou jsem si v sérii oblíbila, drsňák, férový chlap a představuju si ho jako fešáka :) . Určitě si přečtu pokračování série.
Za mě fakt dobrý. Kniha byla napsána mimořádně čtivě. Příběh matky a dcery byl vskutku zvrácený. Pořád jsem si říkala, že tohle přece není možné, toto dělat vlastnímu dítěti. Linka s Adamem/Lukem mě samotnou překvapila, i přesto, že jsem si říkala, že tam není něco v pořádku.
Nejsem rozhodnuta, zda-li se mi líbilo, jak kniha skončila, ale na druhou stranu, jak by skončit měla ?
Kniha pro mě byla velmi milým překvapením. I přes svou tloušťku se četla mimořádně dobře. Zápletka zajímavá, pohled 3 vypravěčů se mi moc líbil.
Sice jsem zhruba v půlce vytušila vraha, vůbec to příběhu neubralo na zajímavosti.
Kniha byla popsána úplně jinak, než jsem čekala a jsem za to ráda. Smutné čtení, reálné, nic přikresleného, čistě fakta v kombinaci se vzpomínkami.
Tohle p. Ledecká umí, zaujmout, nezatěžoval složitostmi, ale vykládat celistvě celý příběh tak, aby byl zcela jasný.
Co jsem očekávala, to jsem dostala :) . Typický erotický román :) . Každopádně kniha měla všechno, líbil se mi příběh, konverzace byly fajn a sexu tak akorát :).
Ruku na srdce, která žena by nechtěla, aby po ní toužil nádherný, úspěšný a bohatý muž, který by to s ní navíc uměl i v posteli .
Začátek dobrý, prostřední pasáž nic moc a nejlepší z knihy bylo na posledních cca 50 stránkách. Během čtení jsem se ujistila, že tato série není nic pro mě a tímto dílem pro mě končí.
(SPOILER) Tak tato kniha byla opravdu skvělá. Od začátku až do konce byla čtivá, chytlavá, nešla odložit. Krůček po krůčku, pěkně pomalinku, jsme rozplétaly příběh ,,věhlasného,, šéfkuchaře, zavrženíhodné lidské bytosti. Způsob, jakým se zbavil těla své dcery, byl naprosto odporný.
Tahle kniha se mi četla mnohem lépe, než ta další.
Týmu to tentokrát krásné klapalo, jen tak dál .
Co jsem si od knihy slibovala, jsem i dostala :) . Byla to nálož historických faktů a zároveň proložená fantazii autorky a láskou hlavních hrdinů.
Kniha o době nejisté a těžké, kdy každý bojoval o majetek a aspoň i ždibíček moci.
Královna Eliška vykreslena jako pyšná Přemyslovna, což bezesporu byla. Občas jsem měla problém vyznat se v postavách, neb v této době zrovna nebyla variabilita jmen jako dnes .
Asi jsem čekala od knihy víc ...
Nelíbil se mi motiv, vlastně jsem mu pořádně nerozuměla. A ani mi nebyli sympatičtí vyšetřovatelé, feťačka, ,, mladík,, a stárnoucí detektiv, který neumí srovnat svou matku.
Co se mi naopak líbilo, byly ilustrace, ukazující vraždu.
I přesto, že se jednalo o YA román, tak se mi to líbilo a to jako, že moc. Declan mi byl sympatičtější než Juliet. Obě děti prošly těžkým obdobím, u Declana mi přišel jeho příběh až odpudivý, tím, jak dokáží rodiče svým dětem zkazit dětství.
S největší pravděpodobností si přečtu i pokračování.
Kniha na jedno odpoledne. Četla se úplně sama, jedná se částečně o červenou knihovnu a zároveň se člověk dozví něco z naší historie. Kniha o době nelehké, kdy nic nebylo jasné a přesně dané. Kdy se dohody uzavíraly a padaly buď úmrtím nebo silnějším spojencem. Ve vedlejší roli můj oblíbenec Přemysl Otakar I. .
Každopádně příběh lásky přemyslovské princezny a korutanského vévody potěší a zaujme, zvlášť v době, kdy domluvené svatby byly běžným jevem.
V závěru knihy autorka uvádí fakta na pravou míru. Pro nenáročného čtenáře je toto dílo jako stvořené.
Nenáročné, četlo se to dobře. Prostě klasická ,,lanczovka,, .
Mé první setkání s královským soudcem Melicharem z Roupova a jeho pomocníkem.
Kniha se mi líbila, četla se dobře. Navíc z období našich dějin, o kterém čtu ráda.
Musím říct, že mi námět i styl psaní připomíná Vondruskova Oldřicha z Chlumu a jeho panoše Otu. A to mi vlastně vůbec nevadí, protože i tuto sérii mám moc ráda.