wendulka321 komentáře u knih
Skvělý, svižný, vtipný prostě co to budu okecávat líbil se mi. Určitě stojí za přečtení!
Moje první kniha této autorky a hned plný počet hvězd. Kniha byla čtivá, napínavá,Huldar a Freyja se zařadí k dalším mým oblíbencům. I když jsem tak trochu odhadla odkud vzejde vrah, přesto mě ten konec překvapil,určitě si brzo přečtu i další díl.
Poslouchala jsem jako audioknihu a musím říct Pavel Rímský prostě umí, mrazivé, napínavé, jen na mě až moc dlouhé měla jsem pocit že snad nikdy nebude konec...ale líbila se mi. Už se těším až si poslechnu další díly.
Chvilkama bavila, chvilkama ne, tak půl na půl. Ove zůstává mou srdcovkou. Britt-Marie se bohužel nepřidá.
Není co dodávat kniha se mi líbila :)
Opět to nebudu dlouze okecávat knížka se mi moc líbila a už se těším až otevřu další díl.
Dlouho mi trvalo bez jsem se začetla,ale líbilo se mi to.
Opět úžasný příběh, nemohla jsem se odtrhnout. Doufám že bude další díl.
Poslouchala jsem jako audioknihu a opět skvělý zážitek. Napětí od začátku až do konce.
Kopíráka jsem nečetla právě kvůli tomu všemu povyku okolo něj. Tak se přiznám moc se mi do ní nechtělo, ale jsem ráda že jsme do ní nakonec šla. Bylo to fakt dobré, ale všechny ty hrůzy no....
Takový malý nostalgický návrat dětství. Chata v Jezerní kotlině byla vůbec moje první foglarovka a ta nejvíce čtená tak jsem byla zvědavá a zároveň jsem se bála co nabídne tohle "pokračování" a musím říct že se mi líbilo. Jasně mám k tomu z dnešního pohledu mnoho otázek a připomínek ale....
Nebylo to tak skvělé jako první díl, ale i tak se četl dobře a ani chvilku jsem se nenudila.
Rozhodně se dneska vyplatilo oželet seriál a zalézt si s knížkou pod peřinu. Nebylo to sice nějak zvlášť wow ale líbilo se mi to.
Právě jsem doposlechla a musím říct bylo to fajn, nic světoborného ale na vypnutí hlavy super. Měla jsem pár momentů kdy jsem kroutila hlavou, ale to se najde všude.
Krásný příběh, i když už je od začátku jasné jak to naší dopadne... Tak ten konec mě pěkně dojal
(SPOILER) POZOR SPOILER!!Tak mám dočteno, když skončila první půlka tak jsem si říkala co jste přijde a teda ten konec... No docela se divím že ho hlavní vůbec přežili. Ale ve výsledku se mi to líbilo bylo to dobře napsané.
Hezké, sladké, vtipné a i když už od začátku bylo celkem jasné jak to dopadne tak mě cosi nutilo číst a číst a číst dokud nebyl konec.