whiolet komentáře u knih
Tak tohle, mě fakt bavilo! Drsnější styl vyprávění, super postavy, zajímavý svět a detailně popsané jak násilné scény,tak i ty sexuální.
Jediné co bych vytkla,jsou poznámky pod čarou, ty mě rušily a celkově i dost sr*aly.
Miluju tenhle seriál, a tak je nad slunce jasné,že jsem si knížku chtěla přečíst a doplnit si "informace" o tom ,jak se Eleven dostala do laboratoře, co byla její matka zač atd.
Oukej, tohle všechno v knížce bylo,ale vše podstatné by se dalo shrnout do 20 stránek.
Pro mě, to bylo zbytečné, nudné čtení a autorka se jen svezla na vlně,která panuje kolem seriálu. Propadák!
Zajímavá kniha. Hlavní hrdinka prochází těžkým osudem se vztyčenou hlavou a celý svůj příběh vysije do hedvábí.
Fajn, nenáročné čtení na druhou stranu vás donutí se zamyslet nad minulostí.
Taková jednohubka do autobusu. Příběh byl jednoduchý, ale četl se dobře.
Od samého čtení o Osvětimi nebo detektivek super odreagování.
Tak tohle mě hodně bavilo! Obal knihy teda nic moc, ale obsah je skvělej.
Napínavá severská detektivka, která vás nudit nebude, ideální do lednového počasí.
Z knihy mám zvláštní pocit, chvíli mě to bavilo, chvíli zase ne. Jako vždy konec byl pravým opakem toho co bych čekala,přesto na mě Trhlina a Strach zanechali větší dojem.
Tak ja nevim...prvni a druhy díl to byla neskutečná jízda! Možná za to může fakt,že jsem třetí díl četla až po roce, nebo prostě je třetí díl mizerie.
Do knihy jsem se nemohla pořádně zacist, hlavní padouch mi přišel zbytečný, hlavní postavy me nudily a celkově ději něco chybělo.
Čekala jsem od toho víc,daleko víc.
Bohužel tohle pro mě bylo velké zklamání
Silný příběh. Ačkoliv jsem takových příběhu četla už spoustu, pořád mě fascinuje co všechno je schopen člověk snést.
To,že byl Ludvík ze Slovenska je mi bližší a kniha tím dostala trochu jiný (pro mě) rozměr.
Výborná kniha.
Knížka mě už od první stránky vtáhla přímo do sebe a přiznám se, že tohle číst večer v bytě kde spim sama, podělala bych se strachy!
Bylo to děsivé a zároveň tak strhující!
Skvěle napsaný příběh.
Čekala jsem víc příběh nez holá fakta, ale pořád to bylo strhující čtení.
Kniha nedělá ze Schindlera světce, spíše je tomu naopak,nutí vás si na něj utvořit vlastní názor. Pro mě byl Schindler hrdina, jelikož to co dokázal, to prostě hrdinství bylo!
Dále se kniha také venuje i Amonu Goethovi, i jeho vykresluje dvemi směry,a to horkokrevnemu sadistickemu zabijakovi vs. blaznovi,ktery "jen" plní rozkazy.
Kniha vas nutí přemýšlet, udelat si vlastní názor, diskutovat a hlavně NEZAPOMENOUT!!!
Fajn oddechovka. Člověk se sem tam za směje, sem tam ho okouzli New York i i Bailey Falls, no vážně hned bych tam taky jela!
A samozřejmě v knížce.není nouze o sexuální napětí i sex samotný.
Četla jsem Ferdu před spaním malému a byla to příjemná změna.
Synovi se příběh líbil a vždy se těšil až se bude číst další příběh :)
Díky knižní výzvě jsem se dostala k této knížce a musím říct,že jsem ráda! Bylo to silné čtení!
Tohle si budu dlouho pamatovat.
Bylo to zajímavé čtení jelikož jsem zatím nečetla nic o tom, jak 2 světovou válku a poté i komunistickou vládu vnímalo Rumunsko. Tím,že pro knihu byl předlohou skutečný příběh mi zanechal mi naskakovala husí kůže.
Na druhou stranu jsem četla už silnější příběhy, a někdy mi vadilo chování postav...
Bohužel vím,že si.knihu za pár měsíců pamatovat nebudu.
Nebyla to špatná kniha, to říct nemohu,ale některé pasáže mě nudili,a já se do čtení nutila. Na druhou stranu, tam bylo dost morbidních detailů, které jsem ocenila. Nevím jestli bych po knížce sáhla,kdyby nebylo čtenářské výzvy,ale jsem ráda,že jsem si jí přečetla.
Já vlastně ani nevím zda se mi pokračování líbilo a nebo ne.
Postavy v knizce mi přijdou fajn,příběh taky celkem ujde,ale něco tomu chybí, a bohužel tomu "to něco" chybí,tak moc,že se při čtení knížky nudim a někdy se do čtení i přemlouvam.
V tomhle díle se vlastně toho moc nedělo a byla to taková ta omáčka okolo.
No jsem zvědavá na třetí díl.
Kniha je celkem dobře a poutavě napsána, jenže poslednich 20 stránek je jak z rychlíku,a to knížce ubírá na hodnocení .
Obcas jsem měla chuť Elišku proplesknout, na druhou stranu jsem chápala jeji posedlost.
Fakta o vraždících matkach...to byla silna káva, v tu chvíli jsem myslela,že budu zvracet.
Těžké a smutné téma,jako život sám.
Děsila mě i bavila zároveň! Děti jsou zákeřný,když chtějí,ale když se vás přímo snaží zabít,to je teprve něco!
Za mě super čtení
Tak takovou SLATANINU jsem dlouho nečetla!
Francie ve,které pořád existuje král a šlechta? Upíři,magie a pár intrik měly knihu o zvláštnít, přitom z ni však udělaly trapnou frašku!
Pokud bude další díl,já se mu raději obloukem vyhnu!!
Styl psaní mi seděl na tolik,že kdybych měla dostatek času ,knihu asi přečtu za jeden den. Bohužel příběh jako takový mi přišel průměrný. A v určitých situacich,kde autorka chtěla šokovat, já se chytala za hlavu a říkala si "To jako Proč?"
První kniha pd ní se mi líbila víc.