witko komentáře u knih
Moc jsem se těšil na další knihu z tohoto žánru a nebyl jsem zklamán. Dostal jsem to, po čem jsem toužil. Už aby vyšli další díly.
Další skvělá jízda po Rošáru. Hrdinové mě oslovili a dějové linky mě baví čím dál víc. Jsem zvědavý, jak to bude dál.
Po dlouhé době se v sérii taky objevily i jiné postavy než jen JFK. Za mě dobré čtivo.
Nebylo to tak struhjící čtení, na jaké jsem od tohoto autora zvyklý. Nějak jde kvalita dolů.
Moc jsem se těšil na finále této série, teď převládá smutek, že to velké dobrodtužství už je minulostí. Celá série se mi četla moc dobře a jsem rád, že jsem ji objevil. Tak někdy u jiné LitRPG.
Opět chytlavé čtení a přečteno téměř na jeden zátah. Moc se mi líbilo prostřídávání reality a hry. Taky mi trochu skřípe ten motiv pomsty těch ostatních hráčů. Jsem zvědavej na poslední díl.
Čtivé jako ostatní dobrodružné knihy. Hrdinové příběhu jako vždy, vyklouznou na poslední chvilku s nějaké ošemetné situace, ale to k tomuto žánru patří.
Další čtivý dobrodružný román. Začínám mít dalšího oblíbeného autora.
Převažuje mírné zklamání. Pro mne to až takový thriller nebyl. O hlavní postavu jsem se ani chvilku nestrachoval, žádný překvapivý zvrat se nekonal a i ten konec byl takový do ztracena. Sice se dobře četlo, popis města dobrý, ale to je prostě málo.
Nebylo to zlé, ani nijak převratné čtení. Zahraniční kulisi mne u českého autora překvapily. čekal jsem děj, který se bude odehrávat v našich městech. Nu, nevadí.
Líbí se mi, že vyprávění má dost linek a na každou z nich jsem zvědavý jak posune děj. Když jsem si vzpomněl, že dlouho nebyla zmínka o jiném místě, tak v další kapitole zrovna byla, takže za mne spokojenost.
O proti Weberovi Kotouč využívá i mimozemské civilizace. Čekal jsem až je taky trochu využije, dočkal jsem se, zatím mi to přijde málo, než by byl jejich potenciál. Nicméně čte se to čím dál tím lépe.
Dlouho očekáváná válka je tu. Táhlejší pasáže střídali ty čtivější. Více se mi líbí boj ve vesmírném prostředí než intriky na planetě. Těším se na další pokračování konfliktu.
Je vidět inspirace již vícekrát zmiňovaného Webera. Proč ne, tento žánr mne baví a rád si přečtu něco i z pera našeho autora.
Knihu by si měl přečíst každý odpůrce bosého chození. Sám rád chodím bos, i moji dceru v tom podporuji, ale manželka je jiného mínění.
Na finále celého příběhu jsem čekal epičtější bitvu. Jinak příběh celkem ubíhal, místy mi přišel děj ale takový loudavý.
Druhý díl se četl o hodně lépe. Není to špatně vymyšlený svět a Scott mi už taky nelezl tolik na nervy jako v prvním díle, kdy hned nad vším bádal a měl spoustu nápadů jak to vše použít a vylepšit.
Tenhle příběh mne moc nenadchnul. Nějak špatně jsem se v tom orientoval. Nějak mi to přišlo takové nedotažené.
Nějak mi moc nesedl pomalý a rozvláčný děj. Pochopil bych motiv, ale nějak se nedokáži vnitřně smířit s tím, kdo je pachatel.
Jako malý jsem tyhle příběhy hltal a chtěl je taky prožít.