Ywonek komentáře u knih
Super knizka. Psano bez obalu, ze zivota. Jsem nadsena a smutna ze skoncila. Klidne bych cetla dal.....
Knížka byla pěkná a čtivá. Ale 4 hvězdičky dávám proto, jelikož srovnávám se Zapomenutou zahradou a Tajemstvím letního odpoledne a to bych knížkám velice křivdila, kdybych tady dala 5 hvězdiček. Jinak pohodové čtení.
Nadherna knizka, ktera si Pulitzerovu cenu rozhodne zaslouzi.
Zrovna toto jsem potrebovala. Po tech tezkych tematech, neco oddychoveho, primo ze zivota.
Naprosto skvela knizka. Stepan byl hrozne fajn kluk, nemel to vubec lehke a pritom dokazal, ze ho jen tak neco nezlomi. Hrozne jsem mu fandila ????
Musím se připojit k hodnocení ostatních. To bylo něco úžasného. Úplně normální příběh ze života. Nemohla jsem se odtrhnout a přála jsem si aby knížka nikdy neskončila ..... Autorka opět nezklamala .
Naprosto uzasna knizka, co me dostala. Nevim co vic napsat . Urcite si prectete.
Ze zacatku ma knizka nejak zvlast neuchvatila. Zhruba pred pulkou se rozjela a nemohla jsem se odtrhnout. Hodne ctiva, rychle ubihala a napinava
Hájíček opět nezklamal. ;) Jeho specifický styl psaní prostě miluju.
Skvela kniha. Ale chtela jsem vedet co bude dal . Strasne to chci vedet.
Zrovna jsem docetla tuto nadhernou a milou knizku, ktera pojednava predevsim o pratelstvi a prijeti sebe sama. Opravdu je vaha v dnesnim svete tolik dulezita? Jsou hubeni a stihli lide lepsi nez ti oplacani? Maji lepsi zivot, vic pratel?Rozhodne doporucuji. Budu na ni myslet hodne dlouho
Naprosto skvela knizka o minulem rezimu. Clovek ,ktereho se to naplno nijak nedotklo proste nechape a nemuze uverit.