Zemlja komentáře u knih
Četla jsem jedním dechem, bylo to opravdu kruté. Ti policajti pro mě byli hrdinové. V tomto případě bych spravedlnost v jejich rukou považovala za správně umístěnou.
Knížka po rodičích, retro. Bavila mě. Jméno Gabra mě trochu iritovalo, nerozuměla jsem mu. Zábavné čtení, milé.
Jak nebezpečné mohou být pubertální holčičky, kterým hormony zatemňují úsudek.
Takové složitě blábolivé prd. Přitom televizní minisérie podle jeho knih úplně marné nejsou.
Mám ten drobný příběh nejraději z jeho knih. Nejvíc jsem vnímala marnost vztahu dvou lidí, kteří se snad i milovali, ale nevyšlo jim to.
Četla jsem ji jako dorostenka na útesu v Chorvatsku. Svítilo slunce, bylo vidět do daleka a kolem se smáli lidi. Naštěstí. Příběh je děsivý, mistrně napsaný.
Když někdo napíše tohle, proč píše Dan Brown? On to nečetl?
Bavila mě. Smála jsem se - sex, bála jsem se - nenápadné ústupky a proti tomu postupné nabírání síly jiné kultury. Co kdyby?
Mám ráda německé spisovatele a H. Hesseho obzvlášť. Krásný, citlivý příběh o lásce i nelásce.
Co všechno se může stát v životě muže? Jak to muž vnímá? Pro ženu zajímavé čtení. Toho koťátka mi bylo líto.
Moc se mi líbila. Napínavé, vhled do výroby parfémů, excelentní popis čichových vjemů.
Ano, je to dobře napsané. Líbil se mi nejvíc příběh o Rusech. Ale musela jsem od toho odpočívat a nedočetla jsem. Asi jsem přecitlivělá, když se jedná o zacházení se zvířaty. Co všechno musela vytrpět, aby byl druh lidmi zachráněn. Proč? Vadilo by jim samotným, že vymřela?
Kromě napínavého detektivního příběhu se můžete dovědět mnohé o životě v Praze za vlády Rudolfa II.