České masné výrobky - 7. rozšířené vydání tempo & emoce
Václav Šedivý
Nehodnoceno
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2014 | České masné výrobky |
2003 | Slovenské masné výrobky |
1988 | Lidé, alkohol, drogy |
1985 | Moderní láska a sexualita, manželství a rodina |
2017 | Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře |