-

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur diskuze

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236763/bmid_sila-prirodni-fermentace-jedinecna--236763.jpg 4 32 32

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Grada
Originální název:

Wild fermentation, 2003


více info...

Diskuze o knize (0)

Přidat komentář

Štítky knihy

vegetariánství kvašení, fermentace zdravá výživa

Autorovy další knížky

Sandor Ellix Katz
americká, 1962
2015  89%Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
2021  100%Umění fermentace I
2021  100%Umění fermentace II
2021  70%Fermentace