Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur zajímavosti
Sandor Ellix Katz
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236763/bmid_sila-prirodni-fermentace-jedinecna--236763.jpg
4
32
32
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Wild fermentation, 2003
více info...
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Autorovy další knížky
2015 | Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur |
2021 | Umění fermentace I |
2021 | Umění fermentace II |
2021 | Fermentace |