Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur hodnocení

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236763/bmid_sila-prirodni-fermentace-jedinecna--236763.jpg 5 34 34

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Grada
Originální název:

Wild fermentation, 2003


více info...
5
23 x
4
7 x
3
2 x
2
2 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur: 90 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 34

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autorovy další knížky

Sandor Ellix Katz
americká, 1962
2015  90%Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
2021  100%Umění fermentace I
2021  100%Umění fermentace II
2021  70%Fermentace