Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur hodnocení
Sandor Ellix Katz
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Wild fermentation, 2003
více info...
5 |
|
23 x |
4 |
|
7 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
2 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur: 89 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 32
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
vegetariánství kvašení, fermentace zdravá výživa
Autorovy další knížky
2015 | Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur |
2021 | Umění fermentace I |
2021 | Umění fermentace II |
2021 | Fermentace |