Allla9 komentáře u knih
Hezký příběh. Zaujal by mě více, kdyby nebyl tak rozvláčný a dějově roztahaný. Ale i tak si zaslouží minimálně čtyři hvězdičky.
Po delší době jsem četla knížku, která mě doslova pohltila. Krutá realita života se zde střetává s láskou a dlouho potlačovanými city. Válka a následující posttraumatický válečný stres, alkohol se svými důsledky, domácí násilí a lží...... . A následují neuvěřitelné zvraty v ději. Jedna z nejotevřenějších a nejupřímnějších knih, co jsem četla.
Milé čtení ze kterého mě nejvíce zaujala část s pejsky.
Odpočinkové čtení. Místy dost neuvěřitelné náhody. Celkový dojem z knihy - nezklamala, ale od autorky jsem četla lepší.
Zápletka byla zajímavá, ale napsané tak, že mě kniha nezaujala. Přesto jsem dočetla. Vraha jsem neodhalila a nečekala.
Dlouho jsem v knihovně na knížku čekala. A vyplatilo se. Je zde zachycený život na jedné vesnici, a to bez přikrášlování. Rozebírají se zde složité vztahy mezi sousedy, ale i v jednotlivých rodinách.
Smršť humoru a napětí.
Tento styl humoru je přesně to, co jsem potřebovala. Naprosto se shoduje s mou představou perfektní zábavy.
Čekala jsem četbu plnou humoru a zábavy. Oboje zde bylo, ale mě moc neoslovilo.
Četla jsem od autorky vše, co napsala. Vždycky to bylo perfektní. Tentokrát takové hodně zvláštní. Tak snad příště opět plný počet hvězdiček.
Jedna z nejlepších knížek, která jsem na toto téma četla. Moc dojemně napsané.
Hodně depresivní kniha povídek. Přesto se od ní nedá odtrhnout.
Theo Cray tentokrát hledá sériového vraha z nemocnic. Jeho odhodlání a vytrvalost jsou neuvěřitelné. Opět zajímavé čtení.
Ach jo...... . Tak by se měla kniha jmenovat. Tento povzdech se zde opakoval čtyřicet krát, a to nevím, jestli jsem všechny zaznamenala. Začalo mě to vadit tak moc, že jsem povzdechy začala počítat. Přitom byl příběh hezký a čtivý.
Dostat se do vlivu vypočítavé osoby, se dá snadno. Pochopit, jak to doopravdy je, trvá dlouho. Avšak, když člověk již ví, jak všechno je, tak málokdo zachová chladnou hlavu.
Ti, kdo zůstanou, trpí.
- Ano, to je pravda ,ale pravda také je, že čas vše zmírní a budoucnost přináší i krásné chvíle.
Drsný a místy až nechutně detailní popis krutých scén. Kniha se zaměřuje na nedostatky v právním řádu.