Allla9 komentáře u knih
Příběh z vesnice, kde každý každého zná. Ale mnoho tajemství je mnoha lidem skrytých. I tento díl je zajímavě napsaný.
Chci přečíst celou sérii. Zatím se mi oba díly líbily. Je zde více děje a vyšetřování, ne jen samé vraždy. Jsem zvědavá, co mi připravila paní spisovatelka v další knize.
Má první knížka od Cobena. Díky trefným hláškám Kat jsem objevila dalšího spisovatele, který mi vyhovuje.
V knize jsem se těžko orientovala. Působila na mě depresivně a popravdě mi moc nesedla.
Velmi silný skutečný příběh. Nedovedla jsem si představit, co zažívali političtí vězni. Knihu by si měl přečíst každý.
Zabrousila jsem v četbě na pro mě téměř neznámý druh literatury. Pan spisovatel je hodně zcestovalý, navštívil mnoho zajímavých a tajuplných míst. Narazil na mnoho záhadných věcí. O některé se s námi v této knize podělil.
Kniha podle skutečných událostí chytne za srdíčko.
Jsem ráda, že jsem objevila pro mě neznámou autorku. Ráda si přečtu vše, co napsala. Čeká mě celá řada detektivních příběhů, u kterých se zaručeně nebudu nudit.
Kniha obyčejných dětí z obyčejného města, kdy mnoho lidí tuší, že něco není v pořádku, ale nikdo nezasáhne. Hlavní postava Františka chodí teprve do šesté třídy. Celý příběh je podán z jejího pohledu. Dobře napsané.
Slasti, v tomto případě hlavně strasti rodinného života. Podáno velmi zábavnou formou.
Zvláštně strohý styl vyprávění. Drsná příroda vychovává drsné lidi. Ale pod tímto povrchem se skrývají lásky, naděje i zklamání. I tato autorova knížka se čte jedním dechem.
Každý máme své šťastné, obyčejné, ale i nešťastné dny. Važme si jich všech. Vždyť život je krásný.
Strhující děj. Knihu hodnotím velice kladně. Autorka píše zajímavě a poutavě.
Člověk je z donucení schopen udělat cokoliv, zvláště jedná-li se o mladou nezkušenou dívku. Ada je plná ideálů a touhy po krásném životě, který bude plný úspěchů, ale život je těžší a složitější, než si dovede představit. Je zajímavé a zároveň těžké sledovat, kam ji její naivita až dovede.
Každý díl této série byl napínavý. A zde navíc i poučný. Náboženské sekty se svým ovládáním lidí působí hrůzostrašně Dostat se z jejich vlivu je v podstatě nemožné. Čtvrté pokračování bylo nejlepší.
Kniha plná rad a poučení o našem těle a zdraví. Každý si zde může vybrat to, co ho zajímá a zaměřit se na to, co ho nejvíce trápí.
Připojuji se do dlouhé řady lidí, kteří si uvědomují, jak často si zbytečně stěžují. A nyní by správně měla nastat náprava, ale není to jednoduché. Zvyk je železná košile.