Allla9 Allla9 komentáře u knih

Hráči se smrtí Hráči se smrtí Simon Scarrow

Knížka má spád a napětí. Stojí za to si ji přečíst, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

25.05.2018 5 z 5

Co Alice neřekla Co Alice neřekla T. A. Cotterell

Četla jsem na základě doporučení. Očekávala jsem více,než mi kniha dala.

21.05.2018 4 z 5

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Tak útlá knížka - a co je v ní moudrých myšlenek.

18.05.2018 5 z 5

Hřbitov nevěst Hřbitov nevěst Tomáš Boukal

Na této sibiřské detektivce mrazí z pocitu, že vychází ze skutečných událostí.

17.05.2018 4 z 5

A každé ráno je cesta domů delší a delší A každé ráno je cesta domů delší a delší Fredrik Backman

Knížka plná porozumění a lásky. Škoda, že jsem si ji nemohla přečíst před pár lety.

16.05.2018 5 z 5

Zrůda mezi námi - Síla jedné lásky Zrůda mezi námi - Síla jedné lásky Marta Lhoťanová

Dobře napsané. Přečteno za jeden den.

15.05.2018 4 z 5

Slavík Slavík Kristin Hannah

Kniha Slavík mě dojala. Poutavé vyprávění o dvou sestrách za války ve Francii. Doporučuji k přečtení.

15.05.2018 5 z 5

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Učaroval mi popis severské přírody. Autorka píše poutavě a napínavě.

12.05.2018 5 z 5

Ctitel Ctitel Charlotte Link

Čtu ráda psychologické romány plné napětí. Autorku si přidávám do oblíbených a přečtu si vše, co napsala.

10.05.2018 5 z 5

Nebezpečná Nebezpečná Lucia Sasková

Hlavní hrdinka knihy Nebezpečná je doslova nebezpečná svým chováním především sama sobě. Opakovaně se ocitá v psychiatrické léčebně a nepamatuje si, jak se tam dostala. Je zajímavé s ní prožívat její těžké chvíle.

06.05.2018 4 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Za mě si knížka zaslouží 5 hvězdiček. Hodně zápletek, žádná nuda. Přečetla bych si i další pokračování.

03.05.2018 5 z 5

Utěšitelky Utěšitelky Ruth Hallo

Válka je zlo. Utěšitelky, (vojenské prostitutky z donucení),zažívaly toto zlo v největší míře. Budu na ně dlouho myslet.

27.04.2018 5 z 5

Deník Deník Anne Frank

Vždy, když přečtu cokoliv o židech a jejich těžkém životě, tak je mi z toho smutno.

24.04.2018 5 z 5

Betonová zahrada Betonová zahrada Ian McEwan

Přestože je kniha velmi zvláštní (tématem), tak mě způsobem zpracování naprosto uchvátila.

22.04.2018 5 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

I u třetího pokračování jsem se bavila. Opět plný počet hvězdiček!

20.04.2018 5 z 5

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Já tento styl humoru prostě miluju!

19.04.2018 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Pobavila jsem se, místy jsem i hlasitě "vybuchla". Těším se na pokračování.

18.04.2018 5 z 5

Okénko do snů Okénko do snů Táňa Keleová-Vasilková

Opět má oblíbená autorka. Život obyčejné holky, která si mnohé problémy zaviní sama, ale nakonec vše dobře dopadne.

16.04.2018 5 z 5

Lidé stateční a ti druzí Lidé stateční a ti druzí František Ťopek

Kniha popisuje partyzánské hnutí na Českomoravské vysočině. Ale i život obyčejných lidí - statečných a těch druhých. Výstižný název.

14.04.2018 4 z 5

Midwichské kukačky Midwichské kukačky John Wyndham (p)

Knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy. Zajímavý námět, který nutí k zamyšlení.

09.04.2018 5 z 5