Allla9 komentáře u knih
Kniha o zvláštních schopnostech vidět věci, které se dějí na jiném místě.
Návrat do života vesnice v době zakládání JZD, likvidace statků, sousedské spory i nenávist .... . Při sestavování rodokmenů se dozvíme mnoho zajímavého.
Na knížce se mi líbilo vše. Popis života v močálech z pohledu dítěte, poražená nešťastná matka, tvrdý necitelný otec ..... . Určitě si od této autorky přečtu více románů.
Knížky této autorky mám moc ráda. Stále se něco děje, objevuje se mnoho nečekaných zvratů. Opět plný počet hvězdiček.
Velice silný příběh ze Severní Koreje.
Pro mě silný příběh dvou sester. Místy byla knížka až děsivá, místy dojemná, ale i vtipná.
Tuto autorku čtu moc ráda. Zpočátku mě zde chybělo více napětí, ale závěr knihy vše dorovnal.
Hlavní hrdina je indický mladík, který se vinou jedovatého plynu již jako dítě stal mrzákem neschopným vzpřímené chůze. Kniha čerpá ze skutečných událostí - čte se jedním dechem.
Kniha přináší návod na všechno. Hlavně žít tak, jak nám druzí naplánují.
Příběh dívky, kterou vychovávají opice. Domnívala se, že když se dostane zpět mezi svou rasu, tak bude vše v pořádku. Ale život v Kolumbii není pro opuštěné děti vůbec jednoduchý.
Příběh Hanky mě dostal. Autorku si přidávám do oblíbených.
Báječné dny ... no, jak pro koho!!! Mrazivý román plný zvratů. Po přečtení jsem si autora přidala do oblíbených a hned jsem zjišťovala, co napsal dalšího. Doporučuji k přečtení - já byla v neustálém napětí.
To je prostě život. Humorný, smutný, dojemný.....
Zaujalo mě v celém rozsahu. Určitě si přečtu i další díla autorky.
Tak u této knížky si dovedu představit, že bych si přečetla pokračování. Napětí, spád, stále se děje něco nového. Líbilo se mi.
Často jsem se ztrácela v osobách, ale dočetla jsem knihu co konce. Až tam jsem vše pochopila. Jinak zajímavý námět.
Kniha mě příliš neoslovila. Mám raději akčnější děj, větší napětí.