ArwenAragorn komentáře u knih
Všechny knížky od Karin jsem četla už před delší dobou, přihlásila jsem se na databázi před nedávnem, tak si je musím nejřív vybavit. Genesis se mně určitě líbila nejvíc (Zběsilost jsem ještě nesehnala). Lehce, nebo spíš dost brutální, akční, nápad dobrý. Určitě doporučuji!
I když by kniha možná mohla být určená spíš pro teenagery, mně se líbila, jako skoro všechno od Tany French. Holčičí důvěrnosti, první lásky, tajnosti a taky síla přátelství a spojenectví. Ale i dokonale propracovaná psychologie postav tak, jak to autorka umí. Dávám plný počet.
Špatný to nebylo, ale konec se opakoval pořád a pořád dokola. Když chybí prachy, deratizace nutná!!!
Moje první kniha od této autorky a jsem spokojená. Romantický příběh s detektivní zápletkou.
A vraha jsem si tentokrát tipla správně!
Kdo čeká duchařský příběh, při kterém mu bude běhat mráz po zádech, ať si nechá zajít chuť.
Je to román o ztrátě nejmilovanější osoby, zármutku, samotě a vzpomínkách. Moc se mi líbilo, jak Marcus vybaluje krabice a nad jednotlivými věcmi se mu vybavuje maminka.
Román mi však nepřišel tak poutavý, některé události jsou zdlouhavě popisovány a opakují se, jiné mě naopak dojímaly. Hodnotím ho jako lepší průměr.
Marcus:
"Myslím, že teď už můžu usnout, tady v Sídle smutku. Ale ne v téhle zaprášené místnosti, chci být tam, kde jsi ty. Ukaž mi prosím. Polož mi ruku na rameno a veď mě. Chci usnout s tebou".
Už bylo téměř příliš pozdě. Pohyboval jsem se někde na hranici spánku, když jsem na rameni ucítil tlak. Jak jsem jen mohl někdy mít strach z jeho dotyku?
Kdyby to nepsal Ota Pavel, po knize bych nesáhla. Normálně by mě nezajímal příběh fotbalového klubu.
U mě vede Pád do Maelstromu, vždycky se těším na jeho opakované čtení.
Jedinečné dílo, zkoušela jsem číst v češtině v překladech několika autorů.
Krásný zážitek, ale k této knize jsem se kvůli obsahu už nevracela.
Velmi dobrá detektivka, předchůdce těch současných severských thrillerů.
Miluji tohoto básníka a miluji jeho básně. Mají hloubku a úryvky z nich nebo celé si pamatuji a někdy si je přeříkávám.
Asi nejlepší Šroťák, Nekuřáci a.s. , Poslední příčka žebříku a Na dobrou noc.
Obálka a název je daleko zajímavější než knížka. Podle anotace jsem čekala napínavý děj. Nedočetla jsem ji.