asam

Opravdu precizně napsaný román s originálním námětem. Zlo a dobro je všudypřítomné.

O přátelství, lásce ale i zradě.To všechno zasazeno do nehostinné zasněžené krajiny.Moc pěkně se knížka čte.

Nejsem odborník na špionážní detektivky, ale knížka mě zaujala a celkem s chutí jsem ji přečetla

Nechybí napětí, oplývá vtipem. Vřele všem doporučuji.Přečtu si určitě i další knihy

Velice čtivý, zajímavým jazykem psaný román

Moc pěkná knížka, sugestivní vyprávění.
Bohužel se nemůžu dostat k té první knížce- Milión střípků. Ta je prý ještě lepší

cituji - U nového románu Prestona a Childa nestačíte obracet stránky.“ – Denver Rocky Mountain News
Naprosto souhlasím.

Četla jsem už před časem a velmi často si na tuto knížku vzpomenu. Moc pěkné čtení a neotřelá zápletka.Vždy, když si pouštím od někoho půjčené DVD si se mi tento příběh vybaví . Co kdyby?..........?

Zajímavé čtení, kdo z nás se dostane do burzovního světa a to ještě v Japonsku????

Dlouho jsem tomu nemohla přijít na chuť, ale pak mě to chytlo, doporučuji k přečtení

J.M.Coetzee - nositel Nobelovy ceny za literaturu z roku 2003
cituji z jedné recenze: "Je to nádherný příběh na odporné téma".

Skvělá kniha, vřele doporučuji.Velice často si na ni vzpomenu. Hrůza a děs, ale přečtete / i když nechcete/ až do konce

Velice čtivá kniha.strhující děj. Film nemůže být nikdy stejný jako kniha, přesto se mi líbil také.

Znovu jsem se do ní pustila, po shlédnutí filmu a i když znám děj, přesto je to znovu napínavé . Jedná se určitě o klasiku americké literatury a i naše doba má k tomu co říci. Potvrzuje Balzakova slova" V pozadí každého velkého majetku je zločin"

kniha byla oceněna francouzskou literární cenou Femina 2005,
pro mě to ale žádný mimořádný prožitek nebyl.

cituji "Jen člověk se zcela zatrvzelým srdcem se může ubránit dojetí "...Glamour

Kdo má rád Monty Pythony tak je pro něj povinnost si toto přečíst. Vřele doporučuji.

Alchymista byla první knížka, kterou jsem od autora přečetla a opravdu mě oslovila velmi pozitivně.
Později jsem od něho přečetla vlastně všechno co u nás vyšlo, ale Alchymista vede.
Na každé stránce moudrost