asam komentáře u knih
Jiná doba, jiný svět, Trochu déle mi trvalo než jsem se začetla.
Krásně napsaná, svěží, Nenechte se odradit počtem stránek. Pěkně se čte, Doporučuji
700 stránek je až dost. Nedočetla jsem.
Zbytečně rozvleklé., Chvílemi jsem se nudila. Ale nejsem zvyklá něco vzdávat a tak jsem nakonec dočetla, Pokud vás tato kniha mine, nelitujte. Zas takový trhák to není.
Tak do polovičky knihy jsem byla na rozpacích, - Odložit nebo dočíst?- Nakonec jsem vytrvala a nelituji., Příběh se začal rozmotávat a dočetla jsem jedním dechem. Tak vydržte a uvidíte.
Tak to mě moc nezaujalo. To nebyla detektivka, ale román pro ženy. Přečetla jsem jen proto, že jsem nic jiného neměla ke čtení, Zklamání,
Jako nápad na detektivku - dobrý, -ale zbytečně se to vleklo. Teprve ke konci to nabralo rychlost. Ale přečetla jsem.
Pomalu se děj rozjížděl. pak to nabralo na rychlosti. Ale bylo to dost brutální. Nemůžu tvrdit, že se mi kniha nelíbila, ale četla jsem od autorky lepší,
Moc pěkné čtení. Dennodenně dřina, pak ale radost z úrody, kamarádství, vzájemná podpora a samozřejmě toskánská krajina a stále plná sklenka vína. Krásný příběh. Chvílemi jsem záviděla.
Autorka opět zabodovala. Zajímavý příběh. a i když tak nějak tušíte "kdo, jak a co " s chutí čtete dál. Doporučuji---knížka na dovolenou
Tohle prožívá snad každá žena ,která chce být zároveň vzornou pracovnicí, manželkou a milující matkou. Jenom některá z nás to umí popsat a vydat knižně
To jsem si zase poplakala.....Dojemné čtení. Doporučuji.
Dojemné, zábavné, poučné čtení.
Díky všem, kteří pomáhají.
Pan Dvořák je v mých očích hrdina. Ne každý by to dokázal. A autor Martin Moravec nám leteckého záchranáře a práci doktora ve vrtulníku představil, za co mu dík . Pěkně se to čte, i když to někdy končí smrtí. Ale takový je život. Teď když slyším houkat sanitku, nebo vrtulník ,držím palce.