attila1

Jo to se mi líbilo. Někdy smutné jindy sranda. Jen si říkám jestli prasáci týdne se poučili :-)

Krátké povídky z lékařského prostředí od různých autorů. Nejhezčí asi od paní Morštajnové.

Druhý díl ze série Romantické útěky byl zase fajn. Pohodové,romantické čtení.

Romantika od začátku do konce a krásné příběh z Dánska. Moc se mi to líbilo. Oddechové čtení vhodné na dovolenou. Těším se na další díly.

Druhý díl ze série Josef Bergman se opravdu povedl. Kniha která se čte sama, přečteno za dva dny.

Kniha nejen pro milovníky pejsků. Skutečný příběh Maggi z Libanonu. Více takových lidí jako Kasey Carlin.

Po tomto románu jsem se zamyslela o době v které žijeme. Vydělávání peněz na malych dětech a ovlivnění jejich celého života. Smutné. Knížka se četla moc dobře.

Jak já si čtení těchto povídek vždycky užiju. Tato knížka je o přátelství. Některé povídky slabší, ale jako ceekm se mi to líbilo.

Knihy od paní Třeštíkové mám ráda,ale tohle bylo pro mě zklamání. Divný styl psaní,moc chaotické.

Fajn detektivka. Čtivé a napínavé. Moc se mi to líbilo.

Krásné obrázky a úžasné myšlenky. Moc povedená knížka.

Moc krásný příběh,který mě dojimal i pobavil. Moje první knížka od této autorky a určitě ne poslední.

Kniha osmi povídek ze života. Některé dobré jiné slabší jak už to tak bývá. Moc se mi líbila ta od Anny Geislerové.

Moje poslední kniha roku 2022. Nemohla jsem si vybrat lépe. Úžasná knížka,napínavá až do konce.

Tento díl mi přišel bohužel slabší než předešlé.

Pěkna kniha povídek českých současných autorů. Povídka Magdička ve mě dlouho zůstane.

Tohle je moc milá a krásná knížka. Byla jsem v podobném věku kolem sametové revoluce jako malá Mariánka, která příběh vypráví a tak mi to bylo blízké.

Kniha fejetonů. Jelikož se o politiku moc nezajímám, tak některé fejetony mi nic neříkali,ale jinak ostatní jsou pěkný.

Úžasný příběh Kyi Clarkové - dívky z bažiny. Určitě jedna z top knížek co jsem letošní rok četla.