Booka komentáře u knih
Rádobymoudrá, prvoplánová kniha, přeumělkovaná, překombinovaná, spíš pro náctileté. Pro mě bohužel blbost.
Fascinující kniha od začátku do konce! S hutnými informacemi, ale napsána s lehkostí a velmi čtivá. Doporučuji!
Vyborne napsane, psychika postavy i doba dobre zachycene, ale bohuzel cele hodne pritazene za vlasy.
autoři jsou globalisté a příznivci migrantů, nejsou objektivní. Kniha v závěru páchne ideologií, je tendenční, postrádá odvahu otevřenosti a neobsahuje žádné zajímavé pointy, autoři jsou průměrní, tuctoví, lidé z davu.
Naprosto výjimečný, fascinující životní příběh. A skvěle napsaný.
Obálka hezká, ale neodpovídá obsahu (v takových horách autorka na koni nejela), inspirativní příběh, ale stylisticky velmi podprůměrné, nezvladnuté formulace, občas chybi logický sled myšlenek, pro čtenáře zmatečné, chybí podměty, uvedení do situace atd.
Doporucuji.
Hloupoucke, chybi psychologicke znalosti, rozbredle, radobymoudre blaboleni bez logickeho zakladu a dobre vystavene argumentace. Brak.
Kdo neumí, ten učí... tvůrčí psaní ;-) Prvoplánové, plytké, amatérská pseudomoudra (moudro má když tak vyjadřovat příběh sám), zbytečně moc nesmyslných detailů ve snaze "usadit čtenáře do příběhu" - jako když jí popisoval úl, jela kolem sanitka - a další kraviny, což působilo amatérsky, příběh ani hlavní postava ve mně nevyvovaly žádné emoce, do teď nevim, co byla vlastně zač. Nezajímavější byly myšlenky z knih jiných autorů, který prokládaly příběh a fakta o včelách, autorka sama , tj.po spisovatelské stránce, nic zajímavého nenabídla. Oceňuji pouze název a krásnou obálku. Stylistika byla ok.
Rádoby zajímavé a rádoby poetické formulace, které nemají cit, souvislost ani hloubku. Chybí pointy. Je to plytké, nudné, o ničem. Jsem zklamána.
Sebechvalne, povrchni, radobykriticke blaboleni, ktere se tvari pro intelektove mene zdatne ctenare jako poucne. Ale kniha je o nicem.Co taky cekat od typka, ktery si nema po 3 hod. se svou pritelkyni co rici. Dneska uz pise knihy opravdu kazdej Jarda.
Inspirujici kniha! Jen bych vytkla graficky navrh obalky knihy, ten je zcela mimo.
Hloupe, naivni, bez psychologickych znalosti, tlachani opirajici se o nesouvisejici pribehy vytrzene z kontextu.
Vyumelkovane, nerealisticke. Ale inspirativni, to ano. Nejake pasaze byly zbytecne.
To není o lese. Spoustu zbytečné omáčky. Nedokazála dobře vystihnout a popsat atmosféru místa. Slabý, nedočteno.
Autorovo nadržené komentáře, které si v knize nedokáže odpustit, degradují toto dílko.
Docela zajímavá kniha, ač obsahovala méně nových informací a více "omáčky", než jsem čekala. Ale jedna věc mi vadila fakt hodně - malá písmena. :-( Nakladatelství Kazda by se mělo polepšit!