Cher Cher komentáře u knih

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Přečteno za jedno odpoledne, nedalo se to odložit I přesto, že to bylo většinou velmi smutné až depresivní čtení o tom, co se v jedné obyčejné rodině může dít.

08.08.2023 5 z 5

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Tak tohle bylo drsné. Kniha se četla dobře, ale obsahově těžce. Strašné, že se to děje kolem nás a my mnohdy ani netušíme, že se to děje.

31.01.2024 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

To bylo krásné čtení. Milé, vtipné, moc příjemné teď v létě. Další díly už mám z knihovny vypůjčené ....

12.08.2022 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Skvělé. Napínavé od začátku do konce. Nemohla jsem se od knížky odtrhnout.

20.10.2021 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Skvělý psychothriller. Jack byl neuvěřitelný děsivý zmetek.

11.02.2023 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Opravdu dramatický příběh. Dobře se četl. Na tuto knihu určitě nezapomenu.

29.07.2019 5 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Z knihy jsem zklamaná, po všech těch skvělých recenzích jsem čekala více. Přišlo mi, že první dvě třetiny se toho moc neděje, naopak poslední třetina byla velmi zajímavá, napínavá a rychle ukončená. Zdlouhavé popisy přírody na mě působily rušivě. Často jsem se u nich přistihla, že nevím, co vlastně čtu.

07.09.2023 3 z 5

Aristokratka pod palbou lásky Aristokratka pod palbou lásky Evžen Boček

Moc mě to pobavilo. Stejně jako první kniha. Škoda, že už je série konec.

31.01.2024 5 z 5

Deník kastelána Deník kastelána Jan Bittner (p)

Bylo to pěkné, jiné než Aristokratka. Deník se hezky četl a byl místy i velmi napínavý, někdy až hororový.

28.11.2022 5 z 5

O myších a lidech O myších a lidech John Steinbeck

Pěkně napsaný příběh, který se dobře četl. Bohužel má smutný konec.

28.08.2022 5 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Opět skvělá knížka od této autorky.

10.02.2020 5 z 5

Strašné! Vůbec se mi to nelíbilo. Vtipné mi to nepřišlo. Po první třetině jsem přeskakovala kapitoly, které se vrací do minulosti staříka, jen abych věděla jak příběh dopadl. Pořád jsem čekala, že se to ještě nějak rozjede. Bohužel, přišlo jen moje velké zklamání.

16.10.2018 1 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Krásný příběh o nekonečné lásce ke zvířeti. Některé pasáže mi přišly zbytečně zdlouhavé, ale konec byl dojemný.

22.10.2023 4 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Moc hezké, romantické. A skvělý popis Japonska - čajový obřad, zahrady, rozkvetlé sakury.

08.03.2023 5 z 5

Bestie Bestie Dominik Dán

Drsné, opravdu hodně. Brutalita pachatele byla neuvěřitelná. Knihu jsem raději četla během dne, abych mohla v noci v klidu spát.

18.08.2022 5 z 5

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Skvělé! Velmi čtivé. Napínavé po celou dobu. Už se těším na další díl.

09.07.2022 5 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Opět skvělé! Autorka prostě umí. Konec překvapivý.

11.05.2022 5 z 5

Myšlenky za volantem Myšlenky za volantem Marek Eben

Moc hezké čtení.

05.10.2021 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Skvělé. Napínavé až do konce. Konec překvapivý.

09.09.2020 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Moc pěkné čtení. Každá postava byla něčím zajímavá. Velmi se mi líbilo prolínání osudů jednotlivých postav.

20.08.2019 5 z 5