ClaireW komentáře u knih
Knížka rychle odsýpala, dobře se četla. Četla jsem ji když jsou venku vysoké teploty, takže jsem s hlavní hrdinkou soucítila. Konec překvapil.
Česká detektivka, žádnej krvák. Zas tak mě to nebavilo i když hodnocení jsou tady vysoká. Musím ale uznat, že pachatele jsem nečekala.
Knížka o kanibalismu. Nejsem žádná citlivka ale hlavně v první půlce knihy jsem občas měla nepříjemný vnitřní pocit, takové znechucení. Jinak se knížka čte rychle. Skoro bych řekla oddechovka na víkend.
Knížka s krásnou ořízkou. Milý příběh Mallory a Nolana z prostředí šachů. Šachy jsem hrála tak jednou v životě a vůbec tomu nerozumím ale i tak se to četlo hezky.
Fajn příběh, jak to nakonec dopadne jsem nečekala, některé zvraty mě nechaly v šoku. Hlavní hrdinka byla ale občas zbytečně otravná.
Nemohla jsem se do knížky začíst, pořád jsem jí odkládala. Určitě to ale není propadák, jen se to sem tam zbytečně vleklo.
Trochu lepší než 1. díl ale nejsem si jistá jestli sáhnu po 3. dílu až výjde.
Vtipná a oddechová knížka. Krátké historky nejen z Tinderu. Občas jsem se fakt od srdce zasmála.
Opět velmi silný příběh, Helen Hannemannová díky lásce ke svým dětem i přesto, že je němka skončí v koncentračním táboře. I když má jisté výsady jako oblíbenkyně Mengeleho, nakonec stejně dá přednost rodině a rozhodne tak o osudu sebe i svých dětí.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Sama jsem byla hospitalizovaná, né přímo v Bohnicích, a některé ženy jsou evidentně všude. Vtipně popsané postavy. Plusový bod dávám za ilustrace.
Kniha je velmi čtivá s velmi zajímavým tématem. Jen občas mi přišlo trochu náročnější přeskakování v čase.
Není špatná, rozhovory s osobnostmi byli přínosné, člověk má pocit, že v tom není sám.
Kvalitní scifi, jen mi chvilku trvalo se začíst. Kniha nabídne zvraty, zajímavé momenty a určitě jí můžu doporučit.
Na knihu jsem narazila náhodou a trochu jsem se bála, že to bude nechutný příběh. Kniha ale mile překvapila a až na pár stránek je to příběh dospívající holky z těžkých podmínek. Určitě bych knihu kvůli tématu nezavrhla a je i celkem čtivá.
Skvělá knížka, která si vždycky sedne na aktuální situaci.
Na knize je kouzelné to, že je jedno kdy knihu čtete, protože jí pokaždé vnímáte trochu jinak
Prvně jsem viděla seriál, potom jsem hrála hru a jako poslední jsem otevřela knihu. Seriál se podle mě až tak moc neliší, takže mi to vzalo asi trochu požitek z té knihy, protože jsem věděla jak to nejspíš dopadne. I tak je to poutavé čtení a jsem zvědavá na další díly.
Styl psaní nemusí být pro každého, mně občas dělal potíže.