cleopatra11 cleopatra11 komentáře u knih

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Úplně mi to nesedlo, ale dočetla jsem a bavil mě v podstatě až ten závěr.

23.11.2024 3 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Tak tohle nešlo...

05.11.2024 2 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Velmi pěkná kniha, krásně popsané ponuré prostředí hor, vesnice a vztahů lidí v nich bydlících. Zajímavý příběh, ale čekala jsem jiný konec.

04.11.2024 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Nelíbilo, nenadchlo...

02.11.2024 2 z 5

Dítě, které jsem neměla Dítě, které jsem neměla Kate Hewitt

Velmi pěkná kniha. Příběh ze života, kdo je součástí v adoptované rodině, pozná se v tom.

28.10.2024 5 z 5

Malá lhářka Malá lhářka Pascale Robert-Diard

Nenadchlo mě to vůbec.

15.10.2024 2 z 5

Štěpán Kozub: Klaun se zamáčknutou slzou Štěpán Kozub: Klaun se zamáčknutou slzou Zuzana Burešová

Nebylo to špatné, ale zamrzelo mě po koupi, že je kniha vedena formou rozhovoru. To strašně unavuje.

06.10.2024 3 z 5

Elizabeth Taylorová Elizabeth Taylorová Kate Andersen Brower

Nádherná kniha, plno informací ze života. Uvítala bych víc fotografií.

05.10.2024 5 z 5

Nikdy, nikdy Nikdy, nikdy Colleen Hoover

Tak tohle se nepovedlo, nešlo se vůbec začít, chaos ve všem...

13.09.2024 2 z 5

Šejkovy hříchy: Únos, zastrašování a intriky v Dubajské královské rodině Šejkovy hříchy: Únos, zastrašování a intriky v Dubajské královské rodině Tom Steinfort

Věřím, že přesně takhle to tam probíhá. Zlatá klec pro ženy.

13.09.2024 4 z 5

Skutečné zločiny na Ostravsku 2 Skutečné zločiny na Ostravsku 2 Ivana Žáková

Výborná kniha..doporučuji.

10.09.2024 5 z 5

Sloni v soumraku Sloni v soumraku Iva Pekárková

Dočetla jsem ,ale není to typ knih, které vyhledávám. Měla jsem při čtení pocit, že nějaké dobrodružství s černochem musela zažít sama spisovatelka. Jakoby to bylo psané z jejího života a hodila to do příběhu migranta a jeho prcaček.

01.09.2024 3 z 5

Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Daniel Krejčík

Velmi pěkná kniha, Daniel mile překvapil.

24.08.2024 5 z 5

Hrob na kopci Hrob na kopci Patricia Gibney

Začetla jsem se tak do strany 120 a pak jen konec...prostředek mě vůbec nechyběl a vše zjistěno, kdo to byl a proč to dělal....Ale upřímně - není to nic, co by ve mě zůstalo.

22.08.2024 3 z 5

Skutečné zločiny na Ostravsku Skutečné zločiny na Ostravsku Ivana Žáková

Výborná kniha. Všechny tyto příběhy si pamatuji z televize a z novin.
Knihu doporučuji.

18.08.2024 5 z 5

Penzion Penzion Robin Morgan-Bentley

Výborná kniha, závěr byl zvláštně napjatý a nečekaný.

07.08.2024 5 z 5

Tři Sekery Tři Sekery Kateřina Surmanová

Za mě zklamání, vůbec mě to nechytlo, žádné emoce, napětí, nic...nebavila mě ta historie kolem. Prostě zvláštním stylem napsané, pro mě však neuchopitelné.

04.08.2024 2 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Shari je moje krevní skupina. Pěkný příběh, napětí tam bylo, jen těžko jsem mohla uvěřit, že takto by myslela 9 letá holka. Tyto myšlenkové zvraty, pomstychtivost, sebestřednost, účelová mluva, plánování msty....toto není ještě v hlavičkách 9 letých holek. Rozhodně měla být starší...

03.08.2024

Ladislav Štaidl: Poslední z mohykánů Ladislav Štaidl: Poslední z mohykánů Michaela Remešová

Pěkná kniha, nejvíc se mi líbily fotografie. Jinak jsem měla pocit, že některé pasáže jsem už někdy v minulosti četla v jiné knize.

30.07.2024 4 z 5

Anna O Anna O Matthew Blake

Proč tak dlouhé a natažené? Kniha mohla mít klidně o 150 stránek méně. Dobrý námět, ale zpracování není úplně top...na můj styl chyběl švih...strašně mdlé.

19.07.2024 3 z 5