Dandy1 komentáře u knih
(SPOILER) Přišlo mi to trochu překombinované. Vytvořit něčí přesnou DNA je zatím sci-fi.
I když žijeme v bezpečné zemi, nezaškodí přečíst si tuto knihu. Nikdy nevíme kdy se nám budou hodit znalosti ze sebeobrany, první pomoci nebo chování u živelných katastrof.
Kdyby autor některé pasáže rozepsal víc podrobněji, bylo by to poutavé vyprávění. Konec o letadlech a golfu mohl klidně vynechat.
První půlka je klasické čtení pro dámy, druhá zavání esoterikou. Dohromady je z toho celkem dobrý příběh.
Druhý díl byl ještě lepší než první. Katovy zpovědi přidávají knize na čtivosti. Divím se, že má kniha tak málo hodnocení. Asi neměla dobře udělaný marketing.
Smrtka mě uchvátila stvořením nového světa. Další díly jsou jen popisem intrik, které nepřináší nic převratného. Jako by to psal někdo jiný.
Svědectví o lhostejnosti, sobeckosti a neschopnosti komunikace v dnešní době.
Colleen je sázka na jistotu. Její knihy jsou emocionálním tobogánem.
Začátek slibný, dál je to absolutní blbost. Souhlasím s maikie a zahazuji knihu už na stránce 173
Nic jsem neočekávala a byla jsem příjemně překvapená.
Příjemná, lehce předvídatelná kniha. Na pozadí se odvíjí změny ve společnosti po krachu na burze.
To bylo milé překvapení. Žasnu kolik umí autor stvořit různých světů do svých knih. Zatím mě žádná nezklamala.
Praktiky STB, mučení ... Mezi lágrem pro politické vězně a koncentrákem nacistů moc velký rozdíl nebyl.
Pěkně popsaný život z padesátých let. Doba nebyla lehká pro nikoho.
Díky databázi jsem objevila knihu, která mě mile překvapila. O dětských vojácích a uprchlících se mluví celkem často. Něco jiného je přečíst si o tom detailně v knize. Z pohledu jich samých.
Zklamaní. V půlce se mi už plete kdo ke komu patří. Chybí zásadní dějová linka. Jsem dávno za půlkou a nebaví mě to.