Didi15 komentáře u knih
Ale ano, proč ne:).Mně se to líbilo. Oceňuji zapletku, akorát bych vynechala linku Dunji, celkem zybtečné.
Pro někoho to může být lehce překombinované, ale já se nenudila, takže čtyři hvězdy :)
Já tuto autorku mám prostě ráda, žádnou knihou , kterou jsem četla , mě ještě nezklamala. A tato také ne. Skvěle propracované, fajn námět. Fredrika a Alex mi budou chybět, takže doufám, že se autorka za čas k této dvojici vrátí.
No, co bych napsala....Postava Wolfa mě nebavila vůbec, Baxterová také moc ne, oceňuji jedině Edmundse:) Námět byl fajn, za mě proto čtyři hvězdy. Ale místy zdlouhavé , konec se trochu rozjel. Doufám, že Loutkář bude o něco lepší :)
Tak tohle byla jízda, odpoledne jsem ji vzala do ruky a odešla od ní až v pozdejším večeru. Nedalo se odložit. Hazel se tímto řadí mezi oblíbené spisovatele. Moc se mi líbilo prolínaní valečných let se součastností a klidně bych snesla o pár víc stránek z roku 1945. A chtěla bych být přítelkyně Priesta, ráda bych se ho ujala:D
Robert prostě jede a já ho miluju. Čím dál tím lepší děj. Nemohu se dočkat další a víc komentáře kniha nepotřebuje.
Nová severská krimi a ...nezklamala. Zajímavé , propracované, drsné , žádný extra happyend, ano, skvělá kniha.
Za mě mnohem lepší než Němý křik. Kniha má spád , je velmi napínavá, v určitých případech musíte knihu odložit, abyste vstřebali všechno to, čeho jsou lidé schopni udělat jiným . Kim je velmi sympatická vyšetřovatelka. Angela je prostě opravdu skvělá.
I když jsem nečetla první díl , tak musím říct, že to je velice čtivá kniha a já se rozhodně vrhnu na další díl, protože jsem velmi zvědavá ,co bude dál.
Za mě paráda , velice čtivé a napínavé . Taková jednohubka, ale opravdu moc fajn:)
Prvních pár stránek jsem musela překousat , ale pak se to hezky rozjelo a já utíkám pro další díl.
Pan Bryndza je velmi produktivní autor a zatím neměl žádnou knihu úplně nemastnou neslanou. I tato svižně ubíhá , Bryndza se nezdržuje sálodlouhými popisy míst a příběh prostě jede. A na další knihu se opět těším .
Opět skvělý příběh a já pořád nechápu , jak mi tak úžasná autorka mohla celou dobu unikat.
Skvělý a čtivý díl , akorát jsem teď srdcem ve Three Pines , takže musím dát o hvězdu méně.
Opět další díl, opravdu nevím, co budu dělat až všechny vydané knihy přečtu. Je to úžasné . A Petera jsem oplakala.
Mně se to moc líbilo , jak téma fotografování , tak Japonsko , které na mě úplně dýchlo.
Naprosto famózní kniha , četla bych pořád a pořád a chtěla jsem, aby příběh nikdy neskončil.
Trochu něco jiného , ale pořád stejně čtivé , i když mi nějaké pasáže příliš neseděly.