ela1972 ela1972 komentáře u knih

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Jako matce se mi tato kniha četla velice špatně. Mnoho z toho, co lidi dokážou nechápu a je mi úzko. Paní spisovatelka krásně popisuje myšlenkové pochody dítěte.

29.02.2020 5 z 5

Skříň plná Diora Skříň plná Diora Natasha Lester

Moc krásná kniha, od které se nedalo odtrhnout. Je tady romantika, historie a napětí. Spisovatelka pomalu rozplétá příběhy několika lidí, kterým do života vstoupila válka. Moc povedená kniha

13.10.2022 5 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Krásná kniha. Dlouho jsem nic tak pěkného nečetla

09.05.2021 5 z 5

Sněžný měsíc Sněžný měsíc Michaela Klevisová

Moje první kniha této autorky a musím říct, že se mi moc líbila. Při čtení jsem se přenesla na kopečky Valašska a Beskyd. Krása

18.08.2020 5 z 5

Ty chladné oči Ty chladné oči Scarlett Wilková

Tak jako je už tady psáno, s hlavní hrdinkou asi nikdo úplně nesoucítil. Ale je pravda, že jsem v té době nežila a kdo ví, jak by se v určitých situacích člověk zachoval. Každopádně kniha je opět skvěle napsaná. Jako všechny knihy autorky.

29.12.2024 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Kniha se mi moc líbila. Jak je jednoduché se dostat pod vliv někoho jiného aniž bychom si to uvědomovaly. Kniha je velice propracovaná. Nutno vyzdvihnout, že jsem nenarazila na žádnou chybu v textu.

21.08.2019 5 z 5

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Kniha se krásně četla, i když jsem ze začátku měla problém s daty. Originální příběh žen několika generací. Za mě 5 hvězdiček.

24.11.2024 5 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Kate a Tristan mě baví čím dál více. I tenhle případ byl dost zajímavý. Jen tak dále.

01.09.2024 5 z 5

Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Z této knihy jsem měla trošku strach. Bála jsem se, že budu zklamaná, protože má moc kladných hodnocení. Ale jsem nadšená. Souhladím se vším, co je napsáno v předchozím komentáři.

26.07.2024 5 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Opět kniha na jedničku. Eriku mám moc ráda a kniha je jako vždy čtivá, napínavá, zábavná.

04.05.2024 5 z 5

Desetkrát a dost Desetkrát a dost Scarlett Wilková

Moc hezká oddechová kniha pro věkovou kategorii (jak se zde píše) 45+. Krásně popsané radosti a strasti domova seniorů a zajímavý způsob, jakým se všechny
životy propojí.

02.04.2024 5 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Jedna z těch knih, na kterou nelze zapomenout. Krásná, ale velmi smutná kniha. Buďme rádi, že se nám takový osud (alespoň doufám) už stát nemůže.

12.08.2021 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Dechberoucí kniha aHanuš???

13.10.2021 5 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Moc krásný i když smutný příběh z těžkých časů. Musím vyzdvihnout propracované přechody mezi současností a dobou minulou. Knihu vřele doporučuji.

13.06.2019 5 z 5

Takové maličkosti Takové maličkosti Claire Keegan

Krásná kniha o tom, jak zdánlivá maličkost dokáže mnohdy hodně změnit. O Magdaleniných prádelnách jsem už něco četla, ale stále mě udivuje, že se to dělo téměř nedávno.

08.12.2024 5 z 5

Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

Hezky napsaná kniha o nelehkých osudech. S odstupem času se poohlédnu po dalších knihách autora.

06.03.2023 5 z 5

Stvůra Stvůra Kristýna Trpková

Jedním slovem bomba. Napínavá a zábavná od začátku do konce. Hned zítra čtu Vesnici.

16.09.2022 5 z 5

Gump - pes, ktorý naučil ľudí žiť Gump - pes, ktorý naučil ľudí žiť Filip Rožek

Tak to byla moc krásná kniha. Mám ji jako eknihu a budu ji nejspíš potřebovat v knihovně. Moc krásná smutná kniha.

28.02.2021 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Od této autorky jsem četla Manželé odvedla a musím říct, že Nevítaný host mě bavil o dost více. Byly okamžiky, kdy jsem skoro nedýchala a představovala si tmu a nebezpečí všude kolem. Kniha má spád a poslední strana mě zcela dostala.

11.05.2020 5 z 5

Prameny Vltavy Prameny Vltavy Petra Klabouchová

Letos v létě opět jedu na dovolenou na Šumavu a tato kniha mi ji dost přiblížila. Vůbec jsem netušila, co od ní čekat. A byla napínavá čtivá i překvapivá.

16.01.2025 4.5 z 5