Emma27 komentáře u knih
Kniha mě hodne zasahla.Viděla jsem vní vztah mezi matkou a dcerou a druhou dcerou ,ktera byla upřednostnovana.Z mého pohledu se kní chovali nespravedlivě.Je to opravdu silný příběh a konec jsem nečekala.Určite doporucuju.
Knihu jsem dlouho odkládala,ale kniha mě nadchla.Napínavá.
První kniha od autora přečtená jedním dechem za jeden den.
Kniha se mi moc libila,postavy mi byli blízké něčim mi připominali něco ze skutečneho života.
Třetí díl mě opět nadchnul,konec se možná trochu víc natahoval,ale hodnotím dobře.Těšim se na další dil.
Zahrada je jiná oproti předešlym knihám.Taktéž jsem myslela ,že to bude něco jiného,ale je to velmi silny a smutny příběh.
Další zajímavá kniha od autorky.Od začátku jsem si myslela ,kdo bude vrah.Příběh byl ,ale psaný,napínavě a měl zvrat. V rodině,kde šlo predevším o hromadu penez a o to , kdo je zdědí.Konec mě nemile překvapil.Knihu určite doporučuju.
Kniha se mi líbila,souhlasím se spodními komentáři,Při čtení vám běhá mráz po zádech ,neuveřitelné a jen těžko se popisuje co si musela malá holka prožívat za zavřenýma dveřma..
Od začátku do konce napínavé.Nemohla jsem se odtrhnout.Dost se mi to líbilo povedené jako vždy.Za mě jeden z nejlepších thrilleru.
Další díl nezklamal, sekta se mi libila.Konec byl takový nedopsaný,hrozně mě zajimalo jestli ho najde nebo ne.Taky se už těším na další díl.
První kniha od autorky.Nebylo to špatné.Napínavý,zajímavý příběh mě se to celkem líbilo Bavila mě linka s emou víc.
Kniha se mi líbila ,jen o trochu slabší než vesnice.Jak už to tak bývá do třetice.Ukončením života policisty se stala kniha se smutnym ale dobrým koncem.
Kniha je děsivá,napínavá závěr knihy byl nečekany zvrat pro mě,čekala jsem konec uplně jiný.
Tentokrát sem tušila jak to dopadne ješte před koncem knihy.Kniha je napínavá a stále lepší série s kate.