evaicka komentáře u knih
Četlo se to dobře. Ze začátku rychlý spád. Ale potom mi přišlo, že se to dost opakuje. Čekala jsem asi trochu jiné rozuzlení a závěr. Ale jako oddechovka dobrý.
Taky nejsem až tak nadšená, jak jsem očelávala. Některé pasáže byly super, ale bylo jich i dost, co mě nebavily. Konec mi přišel hodně natažený..
(SPOILER) Kniha je velmi čtivá, zajímavá, ale..pozor trochu SPOILER
Je vidět, že si autor vyzobe ze studií jen co se mu hodí. Se spoustou věcí lze zcela jistě souhlasit (cukr, přemíra některých tuků a sacharidů , zdravý olivový olej, ryby aj), ale ohledně x potravin, které zmiňuje neexistuje žádný jasný důkaz, že by škodily- typicky lepek (ano jde o množství- jíme ho hodně, ale samotná bílkovina lepku u lidí, kteří netrpí nějakou formou intolerance nebo dokonce alergií, není nijak nebezpečná), to stejné řepkový olej, údajná škodlivost dlouhého intenzivního běhu. Na druhou stranu doporučuje užívat velké množství kokosového oleje, ghí (pořád obsahuje velké množství nasycených MK) atd. Takže zajímavá kniha, ale berme s rezervou.
Neoslovila mě. Přišlo mi, jak kdyby tomu chyběl příběh. Takové povrchní, i přesto, že byly popisovány hrozne události, působilo to vlastně bez emocí. Četla jsem s tematikou určitě mnohem zajímavější knihy.
Úplně jiné než jsme od Larse Keplera zvyklí, ale musím říct, ze se mi to libilo. Zajímavé.
Jednoduché, trosku romantické, zábavné, s dobrým koncem. Přesně to, co čekám od dovolenkoveho čtení ☺️
Nevím proč , ale vůbec mě to nechytlo, přišlo mi to zmatené.. možná někdy zkusím znovu, ale nedočetla jsem..
Ze začátku mě příliš nebavilo a vadilo mi podrobný popis napr. svatby Gervaise a Copeaua, ale dále se to rozvine a velmi dobre čte.PS: hlavně, jak si zvyknete na zvláštní styl psaní.
Hodně natažené, ke konci mě kniha ani už moc nebavila...
Strašně dlouho mi trvalo, než jsem se dokázala začíst. A ani tak se mi to úplně nepovedlo .. moc napínavé se mi to taky nezdálo, jen místy a vůbec ten závěr mi přišel divný a vrah mi vůbec neseděl...
Moc se mi do knihy nechtělo, protože české autory moc nečtu. Ale tahle kniha se mi opravdu moc líbila. Příběh z období války, to je moje
Pěkná kniha, chvilkama příliš popisná, ale celkově dojímavá a zajímavá.
Občasné pasáže zajímavé, ale z větší části mě dost nudila
Tato kniha se mi velmi líbila. Ze začátku jsem se toho bála, že to budou spíš povídky, které nemusím.
Nakonec to byl ale krásný příběh a témata dost zajímavá. Po dlouhé době dávám nějaké knize 5 hvězdiček.