evin84 komentáře u knih
Miluju tuto spisovatelku. Kniha se mi velice líbila stejně jako první díl. Těším se na další její knihu.
Musím říct, že tato kniha nebyla vůbec špatná. Takové propojení ke konci jsem nečekala. Krátké kapitoly mi velmi vyhovují, takže kniha se mi četla moc dobře a děj se mi taky líbil :-)
Nebyla jsem si jistá jestli dát 4 nebo 5 hvězd avšak za ten překvapující i když rychlý konec jí dávám 5* Kniha velmi čtivá, příběh se mi líbil a díky krátkým kapitolám utíkal. Freya byla děsná sociopatickaá mrcha a Ofka dost divná.
Velmi čtivá kniha,to se musí nechat. Jméno Jagoda a oslovování Tygře mi neskutečně lezlo na nervy :-) Tipovala jsem úplně někoho jiného kdo je Královna a byla jsem překvapená čí příběh to vlastně je.
Parádní kniha,velmi čtivá. Chytla mě od první stránky. Konec sice byl trochu přeslazený ale to knize na hodnocení neubralo.
Mě se kniha naopak líbila. Je sice předvídatelná ale dějově fajn. Konec mohl být víc rozvinutý.
Nakonec fajn pocteni. Akorát mi vadily ty dlouhé kapitoly.
Jakože cože?? Od půlky do konce nešla kniha odložit. Perfektní, napínavá, bolestná pro mě jako pro matku... Připomněla mi Zelenou mili. Určitě doporučuji přečíst. Na prvotinu autora famózní:-)
Parádní kniha. Chytlavá od první stránky. Tato duchařina mě opravdu bavila. Je to má druhá kniha od tohoto autora a už se těším na třetí...
Pro mne asi zatím nejslabší kniha od autorky. No konec překvapil, u hlavní hrdinky jsem to netušila do konce. A u jejího bratra jsem čekala, že v knize bude mít víc prostoru:-)
Tato autorka umí..Moc se mi kniha líbila. Čtivá od první stránky. A epilog to vše rozlouskne.
Musela jsem se začíst. Úplná pecka to pro mě nebyla teda. Zápletka ke konci byla fajn, takže to trochu knihu zachránilo.