Googies komentáře u knih
Abych pravdu rekla, tak jsem si moc anotaci necetla a sahla jsem po teto knizce v me knihovne s tim, ze jde o dalsi erotis roman. A jak ja se mylila!!! Tolik pasazi, ktere jsem si musela vyfotit do mobilu, jak byly krasne napsane!!
Já prostě miluju tuhle sérii knih. Vždycky mám chuť jet do té země a podívat se na ty místa z knih a hlavně všechno jídlo a pití, které jsou popsány v knihách, ochutnat!!!
Jediné, co můžu k této knize říct je, že mě štve, že už ji mám přečtenou.
No proste pecka. Oddychla jsem si, ze to neni sladarna. A take jsem si oddychla, ze mam hned po ruce druhy dil!!!
Precteno za jeden, jak me to vtahlo. Ale popravde receno, ten zvrat na konci jsem tušila dřív :D
Ježiš, jak já ty její knihy úplně miluju!!! Jediné, co mi na nich vadí je, že je mám hned přečtené. A vůbec mi nevadí, že to není nějaké hlubokomyslné čtení, právě naopak!! Občas to chce si přečíst takovou knihu, aby člověk aspoň na chvilku vypustil své starosti.
Pro mě to bylo krásné čtení. Od prstýnku až do konce jsem měla úplně mokré oči!!
Tato kniha se mi libila, stejne tak jako předchozí kniha od teto spisovatelky!!
Tak takhle knizka me totalne vtahla do deje!! Ale to, co se v minulosti stalo Alex, jsem tusila drive.
Úplně mě tato kniha uchvátila, tak jako i předchozí díly. Miluju tuhle sérii. Ale ten konec?! Potřebuju další díl :D
Celkem trvalo, než jsem do knihy začetla, ale pak to šlo samo. Miluju tenhle styl knížek.
Začátek pro mě byl docela utrpení. Nemohla jsem se vůbec začíst. Ale od setkání Beccy a Mikea to jelo. Za den jsem to dočetla. Jak moc jsem se u toho nasmála, tak moc jsem u toho brečela dojetím. Krásné čtení!!
Docitala jsem tuto knihu se zatajenym dechem, a poslednich 60 stran s uslzenyma ocima. Jak radosti, tak i smutkem. Byla to krasna serie!!