hanap

Výborná česká detektivka. Uvěřitelný příběh komplikovaných rodinných vztahů a majetků.

Výborně napsaný trller, atmosféra va městě je horká jako počasí. Výborné čtení do dnešních tropických dní. Čtu další díl.

Dobrý detektivní příběh, příjemné čtení, gradujici k rozuzlení.

F. Forsyth skvělý vypravěč , z mnoha popsaných událostí člověka mrazí. Možná napsal i lepší dila, ale Liška nic neztrácí na zajímavosti.

Výborná, skvělá, to nejlepší co jsem poslední dobou četla. Mám ráda všechny knihy od pani Mornštajnové.

Patřím do menšiny, mě se kniha nelíbila, nemohla jsem se začíst, trápila jsem se s ní, a v polovině knihy jsem to vzdala. Recenze a námět mě zlákal k zakoupení knížky a potom už jen zklamání. Je mě to líto.

Krásný příběh o chlapci a jeho touze po vědění.Děj se odehrává v11. století , sirotek Robert Cole se stane učňem a společníkem bradýře , který ho zasvětí do léčení , chlapec v sobě najde schopnost ,dar od boha vycítit v lidech blízkost smrti.Časem si uvědomí , že jeho vědomosti nejsou dostatečné ,chce se stát lékařem ,za touto dovedností se vydá na cestu do Persie za věhlasným lékařem té doby Ibn Sínu Avicennu. Nádherně ,laskavým jazykem napsaná kniha ,moc jsem si její čtení užila . Doporučuji.

Druhý díl je trochu slabší, trochu červená knihovna v kulisách těžkých padesátých let. Komunistická strana se dere bezohledně k moci a kdo nejde s ní je nepřítel. Šíří se strach mezi lidmi a ukazují se charaktery lidí.

Výborná kniha o složité době. Nelehký osud obyvatel růžového domu a celého městečka. Kniha je velmi čtivá, čtenář je chycen do gradujícího příběhu a rozuzlení na konci knihy ještě dlouho zůstává v mysli.

(SPOILER) To byla parádní jízda, nejdříve mystický příběh zjevení a nakonec kriminální čin. Líbilo se také popis života na malé vesničce, kde se každý zná s každým a přece o sobě nic nevědí nebo to nevidí.

Opět poutavé čtení o náčelníci Kate Burkholderove a amišské komunitě. Doporučuji.

Napínavý a uvěřitelný Dominik Dán. Stále si udržuje vysokou kvalitu textu, Jsem zvědavá, kdy si Richard Kraus a jeho kolegové propijou játra.

Pěkný příběh, bylo to hezké čtení. Jednu hvězdičku bych přidala za ty hodinky. Primky mě provázely celým mládím a za spoustu míst z mého rodného města NMnM. Děkuji

Napínavé od začátku až do konce. Stejně jako v prvním díle je Gwen ve velkém nebezpečí, ale je to lvice a rve se o bezpečí svých dětí.

Jsem v půlce a od rozhodnutí knihu odložit mě zabránily předchozí komentáře, vás kteří jste knihu dočetli. Pomalé, napětí na druhé straně textu knihu opustilo také. Jediné co se mi líbí je moje a komisařova láska ke kávě. No a nakonec to dobře dopadne