hasič hasič komentáře u knih

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Paní Körnerová je mojí oblíbenou autorkou a opět mě její dílo nadchlo. Všem bych doporučovala přečíst. Hlavně z Důvodu, abychom si uvědomili jakou volnost v dnešní době máme.

24.01.2020 4 z 5

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Nádherný příběh, klidně bych četla furt dokola.

21.01.2020 5 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Přečtena jedním dechem. Opět Robert Bryndza nezklamal a těším se na další díly.

12.07.2019 5 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Miluji tuto knihu. Vše, kteří si rádi přečtete romantický příběh doporučuji. Líbilo se mi,že kniha je psaná z pohledu chlapa. Líp pak bylo vidět jak se mění. A že to na konci bylo přeslazené ? Ano bylo, ale mě to vůbec nevadilo. kniha je čtivá, humorná a romantiky je tam spousty.

03.03.2019 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Zajímavý děj, čtivá, určitě jdu do dalších dílů.

06.10.2020 5 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Ani jsem nestihla zadat tuto knihu jako právě čtené, tak rychle jsem jí přečetla, že rovnou dávám přečteno a mám silné nutkání si jí přečíst hned znova.

24.01.2020 5 z 5

Limea Limea Lin Rina

Za mě spokojenost, knížka se mi líbila, přečetla jsem jí na posezení.

14.03.2022 5 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Čtivé a zajímavé

Popravčí Popravčí Chris Carter

Zbožňuji Cartrovu tvorbu.

Musela jsem zemřít Musela jsem zemřít Anita Moorjani

Na knihu jsme se moc těšila, touto tématikou se zabývám dlouho a tajemno mám moc ráda. Ale mám z knihy smíšené pocity nevím jestli je to tím, že pracuji na oddělení, kde mí pacienti bojují o život, ale že se z takového stavu ve kterém byla dostane (dá se říct ze dne na den) to bylo na mě trošku moc sci-fi. Věřím, že víra je velice mocná, z takového stavu Vás neuzdraví za tak krátkou dobu, tomu já ze svých zkušenosti nemohu uvěřit. Né aspoň za tak krátkou dobu. Velice hezky se četly zážitky z druhé strany. Obdivuji tak silnou víru a přeji si, aby dalším lidem tato kniha pomohla k uzdravení.

29.09.2018 2 z 5

Černá linie Černá linie Jean Christophe Grangé

Já osobně jsem se musela trochu prokousat začátkem. Ale od toho, kdy Mark zahájil cestu po stopách vraha byl příběh velice zajímavý a jsem za knihu ráda a doporučuji. Hlavně závěr knihy, i když mě to asi ani moc nepřekvapilo.
takže pokud máte rádi tento žánr určitě si knihu přečtěte.

11.02.2019 4 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Čtivé a velice zajímavé. Doporučuji.

Statečné a zlomené srdce Statečné a zlomené srdce Brigid Kemmerer

Úžasné, na druhý díl jsem se těšila a nezklamal. Dokonce se mi líbil více než první, všechny postavy z party jsem si oblíbila. Jen mě moc mrzelo, že autorka z Rhena udělala až takového netvora. Myslím, že tím z Greye udělala až moc velkého hrdinu a oblíbence a Rhena až moc shodila. Jinak na 3. díl se moc těším.

28.10.2020 4 z 5

Láska z deníku Láska z deníku Sarah Jio

Krásný příběh.

03.08.2020 4 z 5

Pohřbená tajemství Pohřbená tajemství Joseph Finder

Nic moc příběh, bohužel mě nenadchnul a knihu jsem nedočetla.

16.03.2020 3 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Zajímavý a hezký příběh, ale kniha se někdy opravdu dost vlekla. Jinak doporučuji

21.01.2020 4 z 5

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Prostě krásné, doporučuji a já si zařazuji další oblíbenou autorku.

09.12.2019 5 z 5

Cesty se rozcházejí Cesty se rozcházejí Veronica Roth

Kniha se mi líbila, děj zajímavý i napínavý. Doporučuji.

04.08.2019 4 z 5

Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Spíše taková oddechovka. U mě tato kniha udělala větší zmatek s osudem postav, tak snad další kniha (doufám, že budou) bude už s dějem.

22.12.2018 3 z 5

Deset tisíc nebí nad tebou Deset tisíc nebí nad tebou Claudia Gray (p)

První díl určitě lepší a čtivější. Druhý díl jsme měla problém přečíst, spíše jsem se do knihy nutila, ale konec byl hodně zajímavý takže možná ze zvědavosti dám šanci i třetímu dílu.

14.11.2018 2 z 5