iv.ča komentáře u knih
Kniha se dobře četla. Rozhodně velice dobrá detektivka, kde pachatel není jasný do konce příběhu. Super zapletené.
Kniha se mi četla dobře. Příběh byl dobrý a na vraha jsem došla sama. To je taková oddechovka.
Pěkně napsaná kniha. Člověk si musí zvyknout na čínská jména a vyznat se kdo je kdo,ale stojí to rozhodně za to.
Smutný osud dvou žen. Matky a dcery a jejich hrozné tajemství.
Co k této knize říct? Je to velice silná kniha, která zacloumá s Vašími emocemi a pocity. A je to dobře, protože zapomínat na krutost a zlo se Nemá. Nikdy!!!!
Tohle se četlo samo, skvěle napsané, čtenáře to pěkně potrápí, když si myslí, že je mu to jasné.
Kniha byla pojatá skvěle, jak z pocitů a vzpomínek spisovatelky na Teda, tak z pozice vraha samotného, detektivů, soudců a v neposlední řadě obětí a rodin.
Další kniha z edice prokletých reportérů a další kniha, která by měla být povinná na základních školách v hodinách dějepisu světa. Silná, emoční a skvěle napsaná reportáž o kanadských internačních školách a převýchově původních obyvatel Kanady. Strašné, co církev napáchala nejen v Kanadě, ale i v dalších zemím světa a dodneška se neomluvila ani se viníkům nic nestalo. Jen je církev šoupla jinam, na jiné místo, kde pokračovali v tom, co dělali. Církev, která ve jménu Boha zavraždila miliony a miliony lidí po celém světě a další milióny lidí, připravila o důstojnost, lidskost, rodinu, štěstí, zdraví atd. Církev, která místo toho, aby pomáhala a chránila, zabíjela a ubližovala u ubližuje a zabíjí do dnešního století. A nemá odvahu, ani kousek lidskosti k tomu, aby se k tomu přiznali.
Velmi hezký napsaná kniha o rodinné válečné historii jedné rodiny. Styl knihy se mi moc líbil. Jen, kdyby ta historie nebyla ,tak strašná. Děkuji.
Já tuhle autorku miluju. Její cit pro detaily, její vypravěčský um, to, jak umí popsat a navodit atmosféru a s jakou láskou. Konec mě rozbrečel, stejně jako Dcery jezera. Nádherná kniha. Doufám, že se k nám dostanou i její další knihy.
Fakt jsem si ty knížky od Golden Dog oblíbila, prostě jsou skvělé.
Tohle byla pecka, pecka pecka!!! Další skvělý počin od Golden Dog, díky za Vaší práci.
Povedené dílo plné smrti, hněvu, násilí, strachu a šílenství. Prostě Edgar Allan Poe.
Velmi silná kniha o svědomí, odvaze o válce, smrti a životě. Kniha byla napsaná v roce 1952.
Tak tohle byla jízda. Opravdu a do písmene. Skvěle napsaná kniha o partě děti z maloměsta a jejich odvaze, odhodlání, ztrátách, smrti, radostech a temných dobrodružstvích. Hodně mi to připomíná strangher things. Za mě super. Dan Simmons je můj oblíbený autor.
Knihy tohoto autora mám moc ráda. Jsou výborně čtivé, napínavé, tajemné a postavy jsou skvěle vykresleny. Těším se na další.