iv.ča iv.ča komentáře u knih

V pekle jsme všichni Hébert V pekle jsme všichni Hébert Madla Pospíšilová Karasová

Skvěle napsaná kniha. Moje nová oblíbená spisovatelka, která mi do knížky napsala krásné věnování na knižním veletrhu. Golden dog skvělé nakladatelství. Děkuji Vám za Vaší práci.

15.05.2023 5 z 5

Kyselé bonbony Kyselé bonbony Kealan Patrick Burke

Opravdu originální a dobrý příběh šílenství. Těším se na další příběhy.

14.05.2023 5 z 5

Přiznání Přiznání Anna Todd

Tak tohle byla nejhorší knížka, kterou jsem četla. Hádky, hádky a hádky o všem možným a na jakýkoliv způsob. Pořád se opakující hádky a sex k tomu, který tohle fakt nezachrání. Spisovatelsky nezajímavá a nevyzrálá kniha. Dočetla jsem to jen díky svému odhodlání si přečíst celou sérii. Snad to zvládnu.

12.05.2023

Manka Manka Václav Čtvrtek (p)

Krásná dětská knížka.

19.04.2023 5 z 5

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Knížka mě bavila, četla se dobře. Těším se na další knížky této autorky.

17.04.2023 4 z 5

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Co dodat od mistra hororu!!!! Skvělá kniha.

13.04.2023 5 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Opět skvělá kniha Tima Weavra. Nemám, co dodat!!!

05.04.2023 5 z 5

Žena v bílém Žena v bílém Wilkie Collins

Tato kniha byla napsána v roce 1860 a musím říct, že bravurně. Příběh je rozmanitý, dává smysl, postavy jsou skvěle vykresleny. Intriky, nenávist, tajemství... vše v této knížce funguje. Moc milé překvapení!!

28.03.2023 5 z 5

Cestující Cestující Ulrich Alexander Boschwitz

Příběh plný strachu, zmaru, ponížení a hrůz v době temna v německé historii, kde slovo a význam Žid neměl žádnou cenu. Příběh inspirovaný skutečnými prožitky spisovatele Ulricha, který tuto knihu napsal za čtyři týdny a zemřel v pouhých 27 letech při útoku německou ponorkou na loďi, na které cestoval .

24.03.2023 5 z 5

Ti, co vidí Ti, co vidí J.R. Erickson

Knížka se četla dobře. Strašidelná ani děsivá není vůbec, aspoň pro nás milovníky hororu. Ale bavilo mě to.Tak uvidíme co ta další.

22.03.2023 5 z 5

Žena v našem domě Žena v našem domě Andrew Hart (p)

Mě se knížka moc líbila, styl a děj...za mě pecka.

15.03.2023 5 z 5

Pohřbeni v oblacích Pohřbeni v oblacích Amanda Padoan

Výborně napsaná kniha o tragédii na K2 v roce 2008.

09.03.2023 5 z 5

Koncentrační tábor v Litoměřicích 1944 - 1945 Koncentrační tábor v Litoměřicích 1944 - 1945 Miroslava Langhamerová

Průvodce koncentračním táborem v Litoměřicích a jeho historií.

28.02.2023 5 z 5

Jako ve filmu Jako ve filmu Kelly Oram

Musím říct, že knížka se četla dobře a příběh ubíhal. Ale nelíbilo se mi dosazování názvu filmů a přirovnávání do děje knihy. Příběh byl vlastně strašně předvídatelný a neskutečně přeslazený. Takových příběhů jako je tento je spoustu, takže to nijak nevyčnívalo ani nepředčilo. A bohužel ani nenadchlo.

28.02.2023 2 z 5

Praha 1848 - 1914 Praha 1848 - 1914 Pavel Scheufler

Moc pěkná kniha o Praze a fotografii. Rozhodně zajímavé čtení.

24.02.2023 5 z 5

Anna Franková: Příběh zrady Anna Franková: Příběh zrady Gerard Kremer

Pěkná kniha, dobře se četla. Díky lidem jako Gerard a dalších přežili lidé, rodiny, lidskost a odvaha pomáhat v těžkých chvílích historie lidstva. Děkuji vám

14.02.2023 5 z 5

Někde mezi Někde mezi Marc Klein

Tohle se četlo samo. Děj mě vpustil dovnitř a donesl mě až ke konci. Krásný příběh a krásný film. Je velká škoda, že to nejde uskutečnit a prožít ještě nějaký čas, s tím koho člověk miluje, ať už je to kdekoliv nebo někde Mezi.

30.01.2023 5 z 5

Kokrhání kohoutů, pláč psů Kokrhání kohoutů, pláč psů Wojciech Tochman

Toto je první kniha, kterou jsem četla že série prokletých reportérů. Měla by to být povinná četba ve školách. Lidé si uvědomí, jak se vlastně tady máme dobře. Hrůza, co v 21. století může někde být normální.

28.01.2023 5 z 5

Prokletí rodu Usherů Prokletí rodu Usherů Robert R. McCammon

Tak tohle byla jízda!!!! Za mě super knížka.

25.01.2023 5 z 5

Slunce v úplňku Slunce v úplňku Lenka Procházková

Tak tohle byla pro mě velká síla. Ze začátku se mi kniha moc dobře nečetla, vadil mi styl, kterým je napsána, ale postupem stránek se to změnilo. V průběhu čtení této knihy , mnou cloumali emoce. Měla jsem zlost, vztek a nakonec mě kniha rozbrečela. Neskutečně si vážím Jana Palacha jako člověka, kterým byl ve svém mladém věku dvaceti let. Děkuji ti Honzo.

09.01.2023 5 z 5