Iva095 komentáře u knih
Knihu jsem poslouchala v audioverzi a vůbec nebyla špatná. Ze začátku jsem se moc nedokázala soustředit, ale po čase si mě příběh získal.
Vraha jsem odhalila přibližně v půlce možna trošku dříve.
Sám o sobě byl příběh fajn, ale Laura ani Adam mi zatím nejsou moc sympatičtí.
Jsem zvědavá na druhý díl.
První dva díly mě bavili více, ale ani tento nebyl špatný. Doufám, že se brzy dočkáme pokračování.
I přesto, že YA contemporary už nečtu skoro vůbec tak tuto knihu jsem prostě potřebovala.
Četla jsem knihy od obou autorek a i jejich společkou povídku, takže Lásky čas pro mě byla sázka na jistotu.
Oba kluky jsem si zamilovala i vedlejší postavy byli fajn.
Kniha se krásně četla,děj plynul, místy to bylo vážnější, místy zase vtipné. Pořád se něco dělo.
Autorky nezklamali. Já jsem zpokojená.
"Někteří lidi ti sloužijou jako zrcadla. Nastavijou ti odraz sebe samého, kterej ne vždycky chceš vidět."
Další klasika, která mě ze začátku bavila, ale pak mě postupně začínala nudit.
U autorčiných knih jsem si zvykla na to, že jsou hodně o rodiných vztazích a celkem dlouho trvá než se začne pořádně něco dít.
I přesto že né každý díl mě bavil tak jsem si tuto sérii oblíbila.
Vraní oko patří rozhodně mezi ty lepší díly. Příběh jsem si moc užila.
Doufám, že se dočkáme dalšího dílu
Kniha vypadá jako krátká jednohubka, ale i přesto mi dala zabrat a jsem ráda, že se mi jí podařilo dočíst.
Knihu jsem poslouchala v audioverzi a moc si nedokážu představit jak dlouho bych ji četla.
Deníky jsou hodně o autorčině tvorbě, jejím přemýšlení když knihy psala, jak s kažkou knihou bojovala a i jak byla kritická a to ne jen ke své tvorbě.
Od autorky jsem ještě žádnou knihu nečetla, ale určitě se do nějaké pustím.
Tento díl byl super. Společně se Zmizelou v mlze mě tento díl bavil zatím nejvíc.
Další skvělý díl. Logan mi jako hlavní hrdina dokonale sednul.
Příběh byl napínavý, vtipný a pěkně se četl. Těším se na další díl.
Tato série mě baví, ale pořád nejsem moc schopná jí hodnotit jako detektivku.
I v tomto díle strašně dlouho trvalo než se Josef Bergman objevil na scéně a začalo alespoň nějaké vyšetřovaní.
I tento díl byl spíš drama různých rodin se špetkou vyšetřování a hodnotím ho jako jeden s těch slabších dílů.
K této knížce jsem se dostala jen díky čtenářské výzvě a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Jedná se o kraťoučký milý dětský příběh, který potěší i dospělého člověka.
Kniha se četla skvěle. Příběh odsýpal. Hlavní hrdina je velký sympaťák.
Celá kniha je zaměřená pouze a jenom na vyšetřování. Není tam hromada zbytečných postav.
Za mě super.
Druhý díl už mám připravený
Už bylo načase zakončit celý příběh z Vélinem. Začínalo to být na mě už celkem zdlouhavé a přestávala jsem se soustředit.
Černá píseň byla o dost lepším závěrečným dílem než Královna ohně.
Z vedlejších postav jsem si oblíbila jen Nortaha a tak nějak jsem doufala, že se mi podaří oblíbit si i Šerin, ale to nevyšlo štvala mě celou dobu.
Autorovi knihy se skvěle čtou a já se těším na pokračování Úmluvy oceli.
"Ztratí-li drak svého jezdce, je to tragédie. Příjde-li jezdec o svého draka nepřežije."
Na tuto knihu jsem se těšila fakt hodně, ale trošku jsem se bála, že mě ten příběh zklame. To se naštěstí ani náhodou nestalo. Bylo to boží.
Co se mi na knize líbilo? Všechno
+ odvážná a chytrá hlavní hrdinka
+ skvělá romantická linka
+ draci a jejich sarkasmus
+ skvěle propracovaný svět
+ fajn vedlejší postavy
Na konci celého příběhu mi spadla brada protože to jak to skončilo to jsem vážně nečekala.
Jediné mínus je že ještě není přeložený druhý díl na který se hodně těším.
Po hodně dlouhé době jsem zase nadšená z nějaké knihy.
Doporučuji.
Zpátky ve světě Vélina Al Sorny tentokrát si myslím, že se jedná už jen o duologii.
Já jsem si příběh užila Píseň krve nasadila laťku hodně vysoko. Troufám si říct, že Volání vlka se prvnímu dílu předchozí série vyrovnalo.
Po dočtení Královny ohně se mi už moc pokračovat nechtělo, ale jsem ráda, že jsem se do knihy nakonec pustila, protože v porovnání s třetím dílem předchozí série byl tento díl skvělý.
Už mám před s sebou akorád Černou píseň tak snad to bude stát za to.
Jelikož jsem chtěla znát příběh Gretchen tak jsem se do knihy pustila z velkým očekáváním.
Musím říct, že jsem spokojená, příběh obsahuje spoustu nečekaných odhalení.
Kniha se pěkně četla, jen tam na můj vkus bylo moc postav a vyznat se v nich mi dalo celkem zabrat.
Jsem zvědavá na další díl této série.
Další krásná básnická sbírka tohoto mladého talentovaného autora.
Maximální spokojenost.
Veškerou naději
Já utopil raději
V moři bolesti
Přitom to jediné
Co chtělo srdce mé milé
Byla jen kapka radosti
Milá, nenáročná kniha, která měla naprosto dokonalí svět a skvělou hlavní hrdinku.
Kniha se pěkně četla a na odreagování to byla skvělá volba.
Tento příběh je spíše pro mladší čtenáře, ale mě bavil i tak.
Co musím ocenit je ta krásná perníčková ořízka.