ivanaci ivanaci komentáře u knih

Úterky s Morriem aneb Poslední lekce mého učitele Úterky s Morriem aneb Poslední lekce mého učitele Mitch Albom

Díky výzvě jsem objevila poklad, kniha plná krásných myšlenek

14.03.2020 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Musím napsat, že se četla velmi dobře..až do dvou do rána. Vraha jsem netušila. Nebyly tam zbytečné nudné pasáže a hrdinka mi byla sympatická. Přečtu si i Noční lov.

26.02.2017 4 z 5

Píseň L. Píseň L. Veronika Opatřilová

Další nádhera od této autorky, prostě báseň o lásce, touze, přírodě. Doporučuji přečíst všemi smysly - v uších ševest lesa, na rtech sladkost polibku, v očích touhu, pod prsty tlukot srdce, v nose vůni potu a lesa. Prostě krásné čtení.

26.11.2024 5 z 5

Těla Těla Klára Vlasáková

Knihu jsem dočetla včera a dnes přemýšlím co napsat o knize. Že jsem Marii nechápala, ač nám já stejně let i rozmazlenou dceru Rózu? Neznám nikoho z mých vrstevnic co by o sobě tak smýšlely. Prostě za mne divné a možná mně jen nesedl styl psaní autorky. Další knihy už číst nebudu, trpěla jsem zde dost.

24.09.2023 1 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Je to má druhá kniha autora. Se Sněhulákem se nedá srovnat. Sáhla jsem po knize pro Knižní výzvu. Nějak mi vadil detektiv namol.

19.02.2020 2 z 5

Domov na konci světa Domov na konci světa Michael Cunningham

Jaká může být asi kniha od autora mé jedné z nejoblíbenějších knih Hodiny? Prostě skvělá. Postavy, jejich vývoj, přerod, prostě paráda číst. Vůbec jsem nevěděla, že je i film. Věta z doslovu..Láska je něco, co jsme my sami nevytvořili, a proto můžeme jen doufat, že se o ní v průběhu našich životů dozvíme co nejvíce.

22.08.2024 5 z 5

Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Dočetla jsem, ale tolik lidí a tolik problémů? Přišlo mi trochu neukončené. Jak dopadla VIKI? Přišlo mi, že jde hlavně o otázku, kde je Lukáš. Určitě už znovu neotevřu.

09.01.2022 2 z 5

Tichá smrt Tichá smrt Peter May

Přečteno jedním dechem, na skotskou trilogii to nemá, ale dost dobré

24.03.2021 5 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Poslouchala jsem jako audioknihu, potřebovala jsem volné ruce, do noci přikovaná k CD, paráda. Těším se na třetí díl.

21.10.2020 5 z 5

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Ten konec :-))) to nemohl čekat snad nikdo

22.06.2020 4 z 5

Noc Noc Bernard Minier

Asi nejlepší díl serie, napínavé, překvapivé

01.05.2020 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Knihu mi půjčila kolegyně se slovy "nic moc". Říkala jsem si, zkusím, uvidím. Vždyť je to Alena Mornštajnová :-) Knihu jsem dočetla a musím přiznat, že žádný velký zážitek nezanechala, což o ostatních knihách autorky nemohu říci.

22.02.2020 3 z 5

Bretaňské poměry Bretaňské poměry Jean-Luc Bannalec (p)

Klidná detetektivka z krásného známého kraje.

19.10.2019 5 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Táňa Keleová-Vasilková

Příjemná oddychovka na sobotní děštivý den - "Na to, aby náš život zůstal dobrý v tom, v čem byl a vylepšil se v tom, v čem chceme"

08.05.2019 3 z 5

Entomologův odkaz Entomologův odkaz Peter May

Čím dál lepší...

24.04.2019 5 z 5

Bretaňská pýcha Bretaňská pýcha Jean-Luc Bannalec (p)

Bretaň to je to slovo, které říká vše.

15.09.2018 4 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Četla jsem tuto jako poslední a přijde mi nejslabší...je to prvotina a je dobré, že další jsou lepší a lepší.

19.11.2017 3 z 5

Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

Přečteno jedním dechem, pachatele jsem netušila a velmi dobře zpracované charaktery postav. Těším se na další, toto je má první této autorky.

28.09.2017 5 z 5

Zapomenutá zahrada Zapomenutá zahrada Kate Morton

Krásný příběh, moře, domek na útesu, tajemství... velmi čtivé

02.09.2017 4 z 5

Bretaňské noci Bretaňské noci Jean-Luc Bannalec (p)

Miluji Bretaň, tento autor nikdy nezklame

01.06.2024 4 z 5