ivanaci

Díky výzvě jsem objevila poklad, kniha plná krásných myšlenek

Musím napsat, že se četla velmi dobře..až do dvou do rána. Vraha jsem netušila. Nebyly tam zbytečné nudné pasáže a hrdinka mi byla sympatická. Přečtu si i Noční lov.

Další nádhera od této autorky, prostě báseň o lásce, touze, přírodě. Doporučuji přečíst všemi smysly - v uších ševest lesa, na rtech sladkost polibku, v očích touhu, pod prsty tlukot srdce, v nose vůni potu a lesa. Prostě krásné čtení.

Knihu jsem dočetla včera a dnes přemýšlím co napsat o knize. Že jsem Marii nechápala, ač nám já stejně let i rozmazlenou dceru Rózu? Neznám nikoho z mých vrstevnic co by o sobě tak smýšlely. Prostě za mne divné a možná mně jen nesedl styl psaní autorky. Další knihy už číst nebudu, trpěla jsem zde dost.

Je to má druhá kniha autora. Se Sněhulákem se nedá srovnat. Sáhla jsem po knize pro Knižní výzvu. Nějak mi vadil detektiv namol.

Jaká může být asi kniha od autora mé jedné z nejoblíbenějších knih Hodiny? Prostě skvělá. Postavy, jejich vývoj, přerod, prostě paráda číst. Vůbec jsem nevěděla, že je i film. Věta z doslovu..Láska je něco, co jsme my sami nevytvořili, a proto můžeme jen doufat, že se o ní v průběhu našich životů dozvíme co nejvíce.

Dočetla jsem, ale tolik lidí a tolik problémů? Přišlo mi trochu neukončené. Jak dopadla VIKI? Přišlo mi, že jde hlavně o otázku, kde je Lukáš. Určitě už znovu neotevřu.

Přečteno jedním dechem, na skotskou trilogii to nemá, ale dost dobré

Poslouchala jsem jako audioknihu, potřebovala jsem volné ruce, do noci přikovaná k CD, paráda. Těším se na třetí díl.

Knihu mi půjčila kolegyně se slovy "nic moc". Říkala jsem si, zkusím, uvidím. Vždyť je to Alena Mornštajnová :-) Knihu jsem dočetla a musím přiznat, že žádný velký zážitek nezanechala, což o ostatních knihách autorky nemohu říci.

Příjemná oddychovka na sobotní děštivý den - "Na to, aby náš život zůstal dobrý v tom, v čem byl a vylepšil se v tom, v čem chceme"

Četla jsem tuto jako poslední a přijde mi nejslabší...je to prvotina a je dobré, že další jsou lepší a lepší.

Přečteno jedním dechem, pachatele jsem netušila a velmi dobře zpracované charaktery postav. Těším se na další, toto je má první této autorky.

Krásný příběh, moře, domek na útesu, tajemství... velmi čtivé