Jája92 komentáře u knih
Kniha se čte dobře, líbilo se mi, že jsou v ději obsaženy úryvky z knihy Perryho. Byla jsem také zvědavá, jak dopadne vztah Sama a Julie.
Po dlouhé době kniha, která ve mně vyvolala emoce. Některé příběhy byly vyloženě smutné a bylo mi z nich ouzko. Škoda jen , že všechny povídky nebyly tak dobře napsané jako ty první.
Bohužel kniha mě vůbec nezaujala , nedokázala jsem se začíst a zhruba v polovině knihy jsem ji odložila.
Nečekala jsem, že spisovatel napsal i něco jiného než dívčí romány. Byla jsem proto zvědavá , jaká kniha bude. Zápletka byla v celku zajímavá , i když mi chvíli trvalo , než jsem si zvykla na to , že děj neustále přeskakuje ze současnosti do minulosti. U hl.hrdiny jsem po celou knihu nedokázala určit, jestli to je kladná nebo záporná postava. Ale jsem ráda, jak kniha dopadla.
Knížku jsem si vybrala zcela náhodně a rozhodně toho nelituji. Dílo se čte velmi dobře. Poutavě napsaná česká detektivka , o to více potěšila.
Dobře zvolená kombinace autorů, nejvíce se mi líbily povídky Zrádný měsíc a Tři přání.
Bohužel , čekala jsem od této knihy více. Nemohla jsem se začíst.
Knihu jsem si půjčila v čekárně u lékaře a byla jsem mile překvapena, jak dobře je kniha napsaná. I když jsem čekala trochu jiný konec.
Má první kniha od autorky a byla jsem jí mile překvapena. Zajímavý příběh, trochu jsem se obávala, že vyprávění pěti různých lidí bude zmatené , ale nestalo se tak. Vraha jsem neodhalila.
Téma mi příliš nesedlo, v knize se objevilo celkem pár vtipných momentů, ale nezaujala mě natolik, jak jsem očekávala.
Zajímavé vyprávění autora, který vás zavede do rozličných míst.
Od knihy jsem toho příliš neočekávala, ale mile překvapila. Některé pasáže byly obtížnější na čtení, velké střídání postav, míst, občas jsem se v tom docela neorientovala, ale celkově kniha byla poutavá.
Byla bych ráda dala knize plný počet hodnocení, ale místy byl děj zmatený a nevěrohodný. Přesto celkově se kniha četla dobře, dala bych ji 80 %. Jinak knihu jsem nalezla v nádražní knihovničce, třeba zaujme někoho dalšího.
Vůbec bych nečekala, že kniha s tématem náboženství bude tak dobře napsaná. Líbilo se mi vyprávění Dannyho, Debory a Timothyho. Autor nenásilně vtáhl čtenáře do světa židů a katolíků. Vyvíjení osobností hlavních postav a krásný epilog.
Kniha mě příliš neoslovila, co mně nejvíce vadilo, byl nedostatek přímé řeči. Chápu, že kniha je pojata jako vyprávění , ale měla jsem velký problém se do ní začíst.
Moc pěkně napsaná kniha , která mě pobavila. Vůbec jsem to od ní nečekala .
Knihu jsem četla poprvé jako malá, když jsem ji objevila v rodinné knihovně a později znovu již jako dospělá čtenářka. Kniha se četla s napětím, dobře napsané.