janavom

Dlouho mi trvalo, než jsem tuto knihu zařadila k přečtení. Teď si říkám, že je to škoda, že jsem to neudělala dříve.
Krásná. JV

Napínavá scifi, trochu jsem se bála zklamání, ale to naštěstí nepřišlo. J

Čekala jsem asi něco víc, ale zase zklamaní to také nebylo. Znova číst asi nebudu.

Tak je to jiné, než série s Joonou Linnou, je to taková klasická detektivka, která mě ale také bavila.

No nevěděla jsem, co přesné čekat a po prvních stránkách jsem se dost děsila, ale musím říct, že se mi první díl líbil a nemohla jsem se odtrhnout.
...a přitom taková blbost....
Jdu na druhý díl.

Tato kniha mě mile překvapila. Zajímavý a místy temný příběh. Líbilo se mi prostředí hor. Zajímavá postava komisařky Teresy.
Určitě si přečtu i další knihy této autorky.

I druhá kniha je úžasná. Nejde se odtrhnout. To jsem od české fantasy nečekala.

Přečteno v rámci výzvy. Filmy pro pamětníky mám moc ráda. Koukaly jsme na ně vždy v neděli s babičkou.
Kniha z antikvariátu, moc milé čtení.

Opět milé čtení pana Ebena. Očekávám, že bude vycházet každý rok. :-)

Přečteno v rámci výzvy. Moc se mi to líbilo, přečtu si další.

Nebylo to nejhorší, ale čekala jsem víc.
Další díly rozhodně číst nebudu.

No, je to světová klasika, ale tuto knihu bych podruhé nedala, moc košaté popisy a rozvleklé. Jsem ráda, že jsem tuto knihu dočetla, nerada odkládám nějakou nedočtenou. Příběh jsem znala z filmu a chtěla jsem ji přečíst, ale stačilo. Do mé oblíbené světové klasiky se neprobojovala. JV

Jeho knihy mám ráda, jsou milé a vtipné. A tato o cestování po naší zemi mi líbila velmi. JV