jane1234 komentáře u knih
Po strane 80 som to vzdala. Stále len opisy blúdenia po celom Švajciarsku. Takú navigátorku by som asi vyhodila za jazdy z auta ;) Škoda, lebo knihy pani Frýbovej som doteraz čítala na jeden záťah. :(
Videla som film, kniha je tiež dobrá, ale niektoré veci sa odlišujú, ale aj tak to bolo zaujímavé čítanie cestou na dovolenku.
Kniha na môj vkus je krátka a príliš pripomína Agathu Christie.
Celú sériu som stihla prečítať za mesiac, ale komentár píšem až k poslednej knihe, lebo by som sa zbytočne opakovala. Knihy sú skvele napísané, majú spád a teším sa na každé ďalšie pokračovanie.
Film bol lepší, kniha je písaná dosť zdĺhavo, ani som ju nedočítala.
PC hry ma vôbec nebavia, ale táto kniha je napísaná, tak zaujímavo, že som sa od nej nemohla odtrhnúť.
Skvelá kniha, prečítala som ju za dva dni, teším sa na film.
Nie som fyzik ani geológ, kniha mi pripadala strašne náročná na čítanie.
Zábavné ako prvý diel, ale trochu krátke a záver nijaký, pripadá mi ako nedokončené.
Skvelá kniha, čierny humor a situácie, ktoré pozná každá žena.
Napínavé čítanie a zaujímavý koniec. Neplánuje autorka pokračovanie?
Je to moja druhá kniha od Vity Jamborovej, predtým som čítala Som bosorka. Preto som neváhala pri kúpe Nevera ako dôvod. Kniha sa dobre číta, dej má spád, je to vlastne kombinácia ženského románu a detektívky. Len záver knihy je písaný akoby narýchlo, autorka ho mohla viac rozpísať. Inak výborná kniha, teším sa na ďalšie :)