ka.dudk ka.dudk komentáře u knih

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Další skvělá kniha od Patrika Hartla, kterou jsem přečetla.
Ze života, skvěle napsané a velice čtivé.
Palec nahoru

20.09.2024 5 z 5

Lockdown Lockdown Alexander Gordon Smith

Moc dlouho jsem čekala, než jsem sáhla po této knize. Když to vezmu kolem a kolem, tak jsem ji přečetla za den. Tak rychle děj ubíhá a dobře se čte. Bavila mě:-). Naštěstí mám všechny díly doma,tak brzy budu pokračovat......

05.09.2024 4 z 5

Bor Bor Jan Hlubek

Líbí se mi tahle hororová jednohubka.
A stejně jako les má čestné místo v mé knihovně v poličce s horory. Díky autorovi za vepsané věnování z knižního veletrhu:-)

04.09.2024 4 z 5

Staré odrůdy Staré odrůdy Ewald Arenz

Čas prostě jen tak plyne. Mezigenerační přátelství a strasti dvou žen. Každý máme nějakou minulost a každý potřebuje svůj prostor...

30.08.2024 4 z 5

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Pacient... Jako celkem překvapivý konec, který jsem si nahlas musela okomentovat: Ahaaaaa :-OLíbila se mi hlavní pointa knihy, kterou jsem četla s otevřenou pusou. Za mně opravdu podařený psychothriller

26.08.2024 4 z 5

Gazely Gazely Patrik Hartl

Fajn oddechové čtení,jako všechny knihy autora. Životy tří kamarádek,kde každá řeší své osobní a rodinné problémy. Každá má jiné a přitom každý z nich je běžnou součástí našich normálních životů.

22.08.2024 4 z 5

Bestie Bestie Mark E. Pocha (p)

Dost nechutné a hrůzné čtení. Příběh inspirovaný skutečným vrahem.
Upozornění na zadní straně knihy mluví za vše: určeno osobám starším 18ti let

19.08.2024 4 z 5

Pekař příběhů Pekař příběhů Carsten Henn

Moje první kniha autora byla Knihonoš. A stejně jako ta první, se mi četla moc hezky. Je to takové milé oddechové čtení s happy endem :-)

18.08.2024 4 z 5

U severní zdi U severní zdi Petra Klabouchová

Silný příběh dle skutečnosti. Karma je zdarma ... bohužel ne ke každému se vždy dostane.

16.08.2024 5 z 5

Misery Misery Stephen King

Tuhle knížku jsem četla nezvykle dlouho, ne však proto,že by se mi nelíbila. Byla opravdu vážně dobrá,tak jako zatím všechny knihy co jsem od autora četla. Šílený fanoušek je vždy nebezpečný...

13.08.2024 5 z 5

Stanice odložených lásek Stanice odložených lásek Hana Marie Körnerová (p)

Další skvělá kniha od autorky,kterou jsem četla. Až teď jsem zjistila, že jsem už dávno přečetla druhý díl jako první. Sedí mi autorčin styl psaní, a moc dobře se mi její knihy čtou. Další příběh jako psaný životem. Lidské vztahy a osudy jsou různé...

15.07.2024 5 z 5

Lesní duch Lesní duch Graham Masterton

Příjemně mrazivé čtení, které jsem začala číst při spaní pod stanem. Naštěstí jen prvních pár kapitol. Asi budu mít chvíli ještě víc nepříjemný pocit z lesa než do teď:-)

07.07.2024 4 z 5

Odpočítávač Odpočítávač Amy Suiter Clarke

Četla se dobře,byla napínavá. Jen jsem byla mimo své čtivé období,tak mi zabrala hodně času a tím pádem mě moc nebavila.

05.07.2024 3 z 5

Les Les Jan Hlubek

Četla se sama. Během odpoledne. I když to je příběh smyšlený, stejně z toho mám celkem špatný pocit a v lese si dám pozor :-).
Moje druhá kniha od autora tentokrát s vlastním věnováním z knižního veletrhu v Ostravě. Díky

01.06.2024 4 z 5

Mé lži Mé lži Heather Gudenkauf

Čtivá kniha s přehnaným koncem. I tak to bylo napínavé a s delší pauzou,kdy jsem neměla na čtení náladu a čas, jsem ji z půlky dočetla celou za jedno odpoledne.
Celkem se mi líbila.

31.05.2024 4 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Pohodové oddechové čtení s tématem Hygge a romantickou zápletkou

03.05.2024 4 z 5

Tahle země není pro starý Tahle země není pro starý Cormac McCarthy

A mně se kniha líbila :-) jen jsem si musela zvyknout na styl psaní a absenci přímé řeči. Trochu mi dělalo problém se zorientovat. No ale pak to jelo jak namydlenej blesk :-). Bylo to supr. Dobré téma,to mě vždycky baví

22.04.2024 4 z 5

Žena průkopníka: Příběh lobotomie Žena průkopníka: Příběh lobotomie Samantha Greene Woodruff

Čtivě napsaná kniha, četla se dobře a rychle.
Hodně zajímavé téma a je k neuvěření, že prošlo tolik případů touhle léčebnou metodou... Je to děsivé...

08.04.2024 4 z 5

Ta, co jde první Ta, co jde první Livia Llewellyn

Nápad a téma knihy zajímavý. Ovšem styl psaní mi nesedl. Přišlo mi to jako jedno přes druhé a ve finále ani pořádně nevím o čem ta kniha měla být. Moc se mi líbí doporučený playlist k samotnému čtení.

05.03.2024 3 z 5

Dámský gambit Dámský gambit Walter Tevis

Zajímavý příběh jedné holky/ženy, která dosáhla vytouženého úspěchu.
Naučila se hrát šachy v suterénu s údržbářem jako malá holka a dostala se až k největším esům.
Knížka se četla dobře, i pasáže s podrobným popisováním herní situace a o dalších krocích, které Beth musí podniknout.

27.02.2024 4 z 5