ka.dudk komentáře u knih
Další skvělá kniha od Patrika Hartla, kterou jsem přečetla.
Ze života, skvěle napsané a velice čtivé.
Palec nahoru
Moc dlouho jsem čekala, než jsem sáhla po této knize. Když to vezmu kolem a kolem, tak jsem ji přečetla za den. Tak rychle děj ubíhá a dobře se čte. Bavila mě:-). Naštěstí mám všechny díly doma,tak brzy budu pokračovat......
Líbí se mi tahle hororová jednohubka.
A stejně jako les má čestné místo v mé knihovně v poličce s horory. Díky autorovi za vepsané věnování z knižního veletrhu:-)
Čas prostě jen tak plyne. Mezigenerační přátelství a strasti dvou žen. Každý máme nějakou minulost a každý potřebuje svůj prostor...
Pacient... Jako celkem překvapivý konec, který jsem si nahlas musela okomentovat: Ahaaaaa :-OLíbila se mi hlavní pointa knihy, kterou jsem četla s otevřenou pusou. Za mně opravdu podařený psychothriller
Fajn oddechové čtení,jako všechny knihy autora. Životy tří kamarádek,kde každá řeší své osobní a rodinné problémy. Každá má jiné a přitom každý z nich je běžnou součástí našich normálních životů.
Dost nechutné a hrůzné čtení. Příběh inspirovaný skutečným vrahem.
Upozornění na zadní straně knihy mluví za vše: určeno osobám starším 18ti let
Moje první kniha autora byla Knihonoš. A stejně jako ta první, se mi četla moc hezky. Je to takové milé oddechové čtení s happy endem :-)
Silný příběh dle skutečnosti. Karma je zdarma ... bohužel ne ke každému se vždy dostane.
Tuhle knížku jsem četla nezvykle dlouho, ne však proto,že by se mi nelíbila. Byla opravdu vážně dobrá,tak jako zatím všechny knihy co jsem od autora četla. Šílený fanoušek je vždy nebezpečný...
Další skvělá kniha od autorky,kterou jsem četla. Až teď jsem zjistila, že jsem už dávno přečetla druhý díl jako první. Sedí mi autorčin styl psaní, a moc dobře se mi její knihy čtou. Další příběh jako psaný životem. Lidské vztahy a osudy jsou různé...
Příjemně mrazivé čtení, které jsem začala číst při spaní pod stanem. Naštěstí jen prvních pár kapitol. Asi budu mít chvíli ještě víc nepříjemný pocit z lesa než do teď:-)
Četla se dobře,byla napínavá. Jen jsem byla mimo své čtivé období,tak mi zabrala hodně času a tím pádem mě moc nebavila.
Četla se sama. Během odpoledne. I když to je příběh smyšlený, stejně z toho mám celkem špatný pocit a v lese si dám pozor :-).
Moje druhá kniha od autora tentokrát s vlastním věnováním z knižního veletrhu v Ostravě. Díky
Čtivá kniha s přehnaným koncem. I tak to bylo napínavé a s delší pauzou,kdy jsem neměla na čtení náladu a čas, jsem ji z půlky dočetla celou za jedno odpoledne.
Celkem se mi líbila.
Pohodové oddechové čtení s tématem Hygge a romantickou zápletkou
A mně se kniha líbila :-) jen jsem si musela zvyknout na styl psaní a absenci přímé řeči. Trochu mi dělalo problém se zorientovat. No ale pak to jelo jak namydlenej blesk :-). Bylo to supr. Dobré téma,to mě vždycky baví
Čtivě napsaná kniha, četla se dobře a rychle.
Hodně zajímavé téma a je k neuvěření, že prošlo tolik případů touhle léčebnou metodou... Je to děsivé...
Nápad a téma knihy zajímavý. Ovšem styl psaní mi nesedl. Přišlo mi to jako jedno přes druhé a ve finále ani pořádně nevím o čem ta kniha měla být. Moc se mi líbí doporučený playlist k samotnému čtení.
Zajímavý příběh jedné holky/ženy, která dosáhla vytouženého úspěchu.
Naučila se hrát šachy v suterénu s údržbářem jako malá holka a dostala se až k největším esům.
Knížka se četla dobře, i pasáže s podrobným popisováním herní situace a o dalších krocích, které Beth musí podniknout.