katallinka komentáře u knih
Bureš je naprosto geniální autor. Jeho knihy mě moc baví a tahle byla asi nejlepší. Skvěle vykreslená alternativní historie. Poslouchala jsme jako audioknihu a jen velmi nerada jsem si dávala od poslechu pauzu.
Pořád mě to moc baví a tahle série mě vždycky znovu vrátí ke čtení, když mám horší čtecí období. Nicméně v tomto díle mi chyběl některé postavy, takže jsem měla trochu pocit, že to není ono.
Naruto mě hodně baví. Tento díl byl akční a zároveň Naruto nebyl jen šašek a odkrýval své dobré vlastnosti.
Skvělé! Knihu jsem četla cestou do práce a občas jsem měla strach, že se budu smát na celý autobus. Některé kapitoly byly naopak dost smutné. Takže celkově kniha, která ve mě vyvolala řadu emocí. Doufám, že si páni prasáci taky kousek přečetli a poučili se.
Chtěla bych více takových audioknih. Nejprve mi děj připadal roztahaný, ale stejně jsem audioknihu poslechla za 2 dny. Celkově všechny knihy autorky jsou skvělé a ani tato mě nezklamala. Už se těším na další díly a jsem zvědavá, jak se bude příběh vyvíjet.
Knížka se četla skvěle a byla napínavá od začátku až do konce, který jsem vůbec neodhadla. Hlavní postavy se moc povedly a všechny jsem si oblíbila. Těším se na další díl.
Tato kniha se od předchozích liší místem, kde se děj odehrává a tentokrát Václav pouze nevyšetřuje, ale příběh mě opět moc bavil. Navíc jsem si moc užila i historické souvislosti, zase jsem se něco nového dozvěděla. Poslouchala jsem jako audioknihu a hudební doprovod šaška byl skvělý. Moc doporučuji.
Ke konci jsem neustále nahlas říkala ,,hnus,,… Nechápu, jak autor něco takového dokáže napsat. Asi od poloviny jsem si musela dávat pauzy, protože mi při čtení bylo špatně. Samozřejmě se to kvůli tomu zároveň velmi dobře četlo. Tento díl byl v mnohem jiný a největší pozitivum vidím v odhalování Robertovy minulosti. Asi zasloužených 5*, ale rozhodně potřebuji od Cartera pauzu.
Opět napínavé, překvapivé a s velkým množstvím zajímavých zvratů. Nicméně předchozí díly se mi líbily více.
Ještě lepší než první díl. Tahle série se moc povedla. Hrozně moc mě baví postavy, jejich magie a české prostředí. 4,5*
Mnohem lepší než první díl. Mise se velmi povedla a moc mě baví postupné seznamování se světem.
Skvělé čtení! Moc mě bavil styl psaní, každý rozhovor byl něčím zajímavým a nenásilnou formou jsem se dozvěděla hodně užitečných věcí a začala se více rozhlížet kolem sebe. Moc doporučuji.
Neskutečně silná kniha!! Obdivuji rodiče Dorotky, nejen za to jak vše neskutečně zvládli a bojovali o svou holčičku, ale také za to, že vznikla tato kniha, která mi otevřela oči. Měl by si ji přečíst každý! Poslouchala jsem jako audioknihu a hlas manželů Trojanových k této knize skvěle seděl.
Po tolika zápletkách mi konec připadá hodně otevřený. Celkově mi série připadá dost průměrná.
Tento díl mě moc bavil! Škoda, že konec zůstal poměrně otevřený, teď si musím rychle přečíst i třetí díl, abych věděla jak vše nakonec dopadne.
Už jsem se sérii chtěla skončit, ale tento díl se opět povedl, takže ji asi dočtu. Děj až na začátek pěkně odsýpal a druhá polovina byla akční.
Rozhodně méně akční a napínavý díl, ale pro mě asi nejlepší. Skvěle to odsýpalo, dvě dějové linky byly obě stejně dobré a knize přidávaly na čtivosti. Daniela jsem si oblíbila už minulém díle a tady mě bavil ještě víc. Jen je mi moc líto, že tato série skončila.
Poslouchala jsem jako audioknihu a i když byl příběh zajímavý, postavy sympatické, bohužel jsem se v příběhu ztrácela. Nicméně mám pocit, že mi kniha jen nesedla, takže určitě chci zkusit další díl.
Opět super čtivé a celkově tahle paní autorka se dostala mezi mé oblíbené autory. Nicméně tento díl byl pro mě nejslabší. Podle mého úplně zbytečně velké množství postav, často jsem se ztrácela v tom, kdo mluví. Celkově poměrně překombinované a navíc Bartek mi vůbec nesedl.
Smekám před paní autorkou. Krátké dílo, které má v sobě hromadu citu, pokory a vděku. Chvíli jsem se usmívala a chvíli brečela. Po celou dobu jsem přemýšlela nad lidmi, kterým jsem vděčná za to jaká jsem a jestli jim to dostatečně dávám (dávala) najevo.