katallinka komentáře u knih
Hlavní hrdinka mi připadá totálně ,,mimo,, nicméně taková směsice katastrof a šťastných náhod může být snad jen v takové knize.
Hlavní myšlenka této knihy je velmi sympatická. Je důležité lidem ukázat jak by se měli chovat k zaměstnancům obchodů. Nicméně na sociálních sítích se mi tyto krátké útržky ze života líbí více.
Nutno podotknout, že jsem velký fanoušek Browna a autor patří k mým nejoblíbenějším, ale při čtení této knihy jsem se hrozně moc trápila. Být to kniha od někoho jiného v půlce bych ji odložila. Bohužel kniha nepřinesla nic nového a děj se vlekl! Tentokrát pro mě ani prostředí a ani historické souvislosti nedokázaly přidat na čtivosti. Doufala jsem alespoň v nějaký wow efekt na konci, ale nebyla jsem překvapena téměř ničím.
Skvělé romantické čtení, které obsahovalo velké množství zajímavých informací o historii Francie. První polovina knihy mne velmi bavila díky detektivní zápletce a druhou jsem si nesmírně užívala vývojem Napoleonových bitev a nádherným romantickým vývojem postav.
Velmi příjemné čtení. Zápletka celkem obvyklá, ale mě rozhodně nikdy neomrzí. Taky bych brala takového spolubydlícího.
Kniha přesně splňuje vše, co od takového žánru čekáme. Čtivost byla naprosto neuvěřitelná!
Opět velmi příjemné čtení. Moc mě baví intriky této společnosti. Těším se na poslední díl a doufám, že vše šťastně skončí.
To byla naprostá dokonalost a nádhera. Četla jsem více takových knížek, ale tady mne bavily obě dějové linky a od čtení jsem se nemohla odtrhnout.
Opět skvělá kniha od autorky. Velmi se mi líbí hlavní hrdinové (muži) jejich knih, protože mne vždy překvapí změna jejich osobností a nic není jen červenou knihovnou.
Nádherný román, který je naprosto dokonalý na léto, jako příjemná oddychovka.
Oproti předchozím dílům naprostá pecka! Ani chvilku jsem se nenudila, hromada akce a zajímavých zvratů.
Takový výběr nesympatických postav jsem už dlouho neviděla. První polovina byla dost neosobní, popis jednotlivých postav a jejich příběhů. Druhá polovina byla skvělá. Detektivní zápletka poměrně jednoduchá, ale moc mě bavila.
Jednoduché, ale zároveň velmi příjemné čtení. Kniha je vyprávěná z pohledu různých postav a velmi se mi líbí různorodost, díky které některé postavy nesnáším a jiné mám velmi ráda. Líbí se mi možnost objevovat společnost 19. století plnou intrik a lásky.
Doufala jsem v něco víc. Kniha byla pouze červenou knihovnou bez nějaké zajímavější zápletky a hodně naivní.
Tak tohle bylo skvěle. Vůbec jsem nečekala, že by mě to mohlo tak moc bavit.
Zase trošku něco jiného. Kniha se mi líbila, zejména propojení s historickými událostmi i detektivní příběh byl povedený.
Rozhodně zajímavé počteníčko. Velmi ráda jsem s Ladislavem ušla 40 dní v karanténě. I přestože cestopisy nebudou mým šálkem čaje, čtení mne moc bavilo a místy jsem se hlasitě smála.
Nádherná kniha, od které jsem čekala pouze romantický příběh a dostala jsem příběh plný dobrodružství. Myslím, že paní autorku musím zařadit mezi oblíbené autory. Moc se těším na druhý díl.
Jsem moc ráda, že jsem se do série pustila. Stejně jako u předchozích dílů bych knihu proškrtala, ale posledních 200 stránek bylo dokonalých. Autorka vytvořila nádherný svět, který doplňuje příběh plný akce, lásky a odvahy.