katallinka katallinka komentáře u knih

Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž Lindsey Kelk

Hlavní hrdinka mi připadá totálně ,,mimo,, nicméně taková směsice katastrof a šťastných náhod může být snad jen v takové knize.

31.07.2020 3 z 5

Slečna pokladní Slečna pokladní Nina Hořínová

Hlavní myšlenka této knihy je velmi sympatická. Je důležité lidem ukázat jak by se měli chovat k zaměstnancům obchodů. Nicméně na sociálních sítích se mi tyto krátké útržky ze života líbí více.

31.07.2020 3 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

Nutno podotknout, že jsem velký fanoušek Browna a autor patří k mým nejoblíbenějším, ale při čtení této knihy jsem se hrozně moc trápila. Být to kniha od někoho jiného v půlce bych ji odložila. Bohužel kniha nepřinesla nic nového a děj se vlekl! Tentokrát pro mě ani prostředí a ani historické souvislosti nedokázaly přidat na čtivosti. Doufala jsem alespoň v nějaký wow efekt na konci, ale nebyla jsem překvapena téměř ničím.

29.07.2020 2 z 5

Hodina po půlnoci Hodina po půlnoci Hana Marie Körnerová (p)

Skvělé romantické čtení, které obsahovalo velké množství zajímavých informací o historii Francie. První polovina knihy mne velmi bavila díky detektivní zápletce a druhou jsem si nesmírně užívala vývojem Napoleonových bitev a nádherným romantickým vývojem postav.

26.07.2020 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Velmi příjemné čtení. Zápletka celkem obvyklá, ale mě rozhodně nikdy neomrzí. Taky bych brala takového spolubydlícího.

21.07.2020 4 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Kniha přesně splňuje vše, co od takového žánru čekáme. Čtivost byla naprosto neuvěřitelná!

20.07.2020 5 z 5

Závist Závist Anna Godbersen

Opět velmi příjemné čtení. Moc mě baví intriky této společnosti. Těším se na poslední díl a doufám, že vše šťastně skončí.

19.07.2020 4 z 5

Levandulová zahrada Levandulová zahrada Lucinda Riley

To byla naprostá dokonalost a nádhera. Četla jsem více takových knížek, ale tady mne bavily obě dějové linky a od čtení jsem se nemohla odtrhnout.

18.07.2020 5 z 5

Carolina Carolina Hana Marie Körnerová (p)

Opět skvělá kniha od autorky. Velmi se mi líbí hlavní hrdinové (muži) jejich knih, protože mne vždy překvapí změna jejich osobností a nic není jen červenou knihovnou.

17.07.2020 5 z 5

Láska z deníku Láska z deníku Sarah Jio

Nádherný román, který je naprosto dokonalý na léto, jako příjemná oddychovka.

13.07.2020 4 z 5

Tichý zabiják Tichý zabiják Volker Kutscher

Výborná kniha!!!

13.07.2020 5 z 5

Město ze skla Město ze skla Cassandra Clare (p)

Oproti předchozím dílům naprostá pecka! Ani chvilku jsem se nenudila, hromada akce a zajímavých zvratů.

11.07.2020 5 z 5

Almužna jen pro bohaté Almužna jen pro bohaté Hana Marie Körnerová (p)

Takový výběr nesympatických postav jsem už dlouho neviděla. První polovina byla dost neosobní, popis jednotlivých postav a jejich příběhů. Druhá polovina byla skvělá. Detektivní zápletka poměrně jednoduchá, ale moc mě bavila.

10.07.2020 4 z 5

Intriky Intriky Anna Godbersen

Jednoduché, ale zároveň velmi příjemné čtení. Kniha je vyprávěná z pohledu různých postav a velmi se mi líbí různorodost, díky které některé postavy nesnáším a jiné mám velmi ráda. Líbí se mi možnost objevovat společnost 19. století plnou intrik a lásky.

04.07.2020 4 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Doufala jsem v něco víc. Kniha byla pouze červenou knihovnou bez nějaké zajímavější zápletky a hodně naivní.

21.06.2020 3 z 5

Naruto Uzumaki Naruto Uzumaki Masaši Kišimoto

Tak tohle bylo skvěle. Vůbec jsem nečekala, že by mě to mohlo tak moc bavit.

18.06.2020 5 z 5

Mokrá ryba Mokrá ryba Volker Kutscher

Zase trošku něco jiného. Kniha se mi líbila, zejména propojení s historickými událostmi i detektivní příběh byl povedený.

18.06.2020 4 z 5

40 dní pěšky do Jeruzaléma 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura

Rozhodně zajímavé počteníčko. Velmi ráda jsem s Ladislavem ušla 40 dní v karanténě. I přestože cestopisy nebudou mým šálkem čaje, čtení mne moc bavilo a místy jsem se hlasitě smála.

17.06.2020 3 z 5

Znamení jednorožce Znamení jednorožce Hana Marie Körnerová (p)

Nádherná kniha, od které jsem čekala pouze romantický příběh a dostala jsem příběh plný dobrodružství. Myslím, že paní autorku musím zařadit mezi oblíbené autory. Moc se těším na druhý díl.

14.06.2020 5 z 5

Síla Síla Siri Pettersen

Jsem moc ráda, že jsem se do série pustila. Stejně jako u předchozích dílů bych knihu proškrtala, ale posledních 200 stránek bylo dokonalých. Autorka vytvořila nádherný svět, který doplňuje příběh plný akce, lásky a odvahy.

13.06.2020 4 z 5