katka.oo komentáře u knih
První velký případ pro Kate a Tristana, velmi sympatickou dvojku soukromých detektivů, opět velmi čtivý a napínavý díl, p.Bryndza umí, sice trochu slabší, jak je již zmíněno v některých komentářích, ale dobrý, rozhodně doporučuji a další pokračování si určitě nenechám ujít.
Skvělé čtení, já jsem spokojená a opět díky mým oblíbeným čtenářům, že mě svými velmi kladnými komentáři navnadili číst tuto sérii s Kate z amišského prostředí.
Já jsem nadšená, skvělé čtení, sice trochu temné, beznadějné, ponuré a depresivní, ale nesmírně napínavé a velmi čtivé, předchozí 2 díly mě moc neoslovily, ale jsem ráda, že jsem dala Martinovi ještě šanci. Doporučuji.
Velice povedená česká detektivka, sympatičtí hlavní vyšetřovatelé, hlavně Laura se mi líbí, připomíná mi Malin Forsovou od M. Kallentofta, dobré čtení, já jsem spokojená a doporučuji.
Tak tenhle díl se mi opět velmi líbil, milé, vtipné, příjemná oddechovka, no a ten konec :-D už se těším na pokračování .... :-)
Krásná kniha, silný příběh, sice jsem četla i o malinko lepší knihy na toto téma např. Zvuk slunečních hodin od H.Andronikove, ale příbeh ve mě zůstal a ještě chvíli o něm budu přemýšlet ….
Já jsem nadšená, na knihu jsem se doopravdy těšila .... skvěle vystavěný psychologický a mysteriózní thriller vypráví o opuštěném domě v pohraniční sudetské vesničce ... on opuštěný dům s velice pohnutou historií totiž není tak úplně opuštěný a ,,něco" v něm přebývá, výborné čtení, při kterém mi bylo trochu úzko, nemohla jsem přestat číst, protože jsem se doopravdy chtěla dozvědět co, kdo, jak? Skvěle vykreslené ponuré prostředí mlh a tmy, pěkné ilustrace dokreslující příběh, dobrá duchařina, k přečtení vřele doporučím a určitě se budu těšit na další knihu autorky.
Audiokniha ... ze začátku mi hlas p.Žádníkové moc nesedl, ale nakonec musím jedině říct pecka, skvěle načteno.
A jinak ke knize Pepina opět v akci, sice jen povídky, ale i tak skvělé, vtipné, pohodové, 2 povídky jsem četla dávno, ale už jsem si je moc nepamatovala, Pepinu a spol. mám moc ráda, životní moudra babičky mě fakt baví a těším se zase na nějaký další příběh s Josefínou.
Není úniku .... mrazivý thriller z Islandu s napínavou atmosférou, dobré čtení, drsné, hodně drsné, od začátku víme co se stalo, ale to nic nebrání tomu číst dál a dál a chtít vědět, jak to všechno bylo, i přes to mi tam, ale něco málo chybělo, víc vyšetřování kriminalistů, děj se někdy trochu vlekl a nelíbila se mi linka s koňmi, nicméně celkově se mi knížka líbila, Yrsa umí psát výborně a jsem zvědavá na další díl.
Jak jinak než skvělé a napínavé čtení s mou oblíbenou Kim a její partou, já jsem moc spokojená a těším se na další díl.
Příjemné romantické oddechové čtení, tuto sérii začínám mít hodně ráda, milý příběh, budu se těšit na Cukrárnu v Paříži.
Pokračování série z Ölandu, první díly jsem četla už dávno a moc se mi líbily, jsem ráda, že se k nim autor vrátil. Napínavý a poutavý příběh, ve kterém se prolínají linky ze současnosti i minulosti, dobrá detektivka, napínavá, čtivá, sympatický Gerlof s Tildou, kteří musí případ vyřešit, dobré čtení, doporučuji.
Příjemná čtivá česká detektivka, poklidné odpočinkové čtení bez brutálních vražd, kapitán Baloun a Monika Hrubešová mě baví a budu se na ně opět těšit v dalším díle.
Perfektní a velice zajímavé čtení, dobře napsané, zpočátku mě zarazila forma knížky jako rozhovor, ale je tak čtivá, že mě to potom vůbec nevadilo. Jsem fanynkou pana Mareše a jeho seriálů a za jeho práci kriminalisty si ho nesmírně vážím a obdivuju, kdo to má stejně, tak by si knížku určitě neměl nechat ujít, vřele doporučuju.
Další skvělý případ Marka ,,Terence” Vráze, krátké, ale velmi dobré, konec hodně napínavý, doufám, že další díly s Markem budou následovat.
Velice dobré čtení, knížka mi chvíli doma ležela než jsem se do ní pustila a jsem příjemně překvapena, dobře se mi četla, zajímavé prostředí anglické Cumbrie, Poe a Tilly hodně sympatická dvojka, určitě se pustím i do dalšího dílu a doporučuji.
Super napínavé a velice dobré počtení, díl od dílu lepší a lepší, těším se na pokračování.
Já jsem mile překvapená a nadšená, mladý český nadějný autor. Je sice fakt, že jsem se ze začátku v postavách trochu ztrácela, ale to nic nemění na tom, že se mi kniha opravdu líbila a těším se na další autorovu detektivní tvorbu.
Perfektní pokračování série s Terencem, ke konci celkem drsné, ale dobré. Těším se na další díl.
Příjemný český román, možná jsem čekala o malinko něco víc, ale i tak to nebylo špatné, rychle přečtené a prostě příběh ze života. Od p. Hájíčka si určitě časem vyhledám a přečtu i ostatní knihy, protože tahle byla pro mě první.